Msign studio
Image default
Bedrijven

Watertank van 1000 liter

Dat heb ik weer! Ben ik op locatie om de glazen te wassen. Is mijn watertank lek geraakt en is die helemaal leeggelopen. Dan moet je bedenken dat dit een watertank van 500 liter is. Gelukkig had ik nog een kleine reserve in mijn bus liggen, maar dit was in elk geval niet een goed begin van de ochtend. Na mijn klus ben ik meteen gaan zoeken naar een nieuwe watertank. Toen kwam ik tot mijn geluk een watertank van 1000 liter tegen. Vandaag besteld, morgen in huis.

Twee keer zo groot

Deze watertank is gewoon, twee keer zo groot, als mijn oude. Waar een mens vrolijk van kan worden! Hij was ook wat eenvoudiger schoon te maken dan mijn oude watertank. Dus er zaten nog meer voordelen aan. Telewashwinkel hield aan hun afspraken. Vandaag besteld, morgen in huis. Ik raakte erg te spreken over de glazenwasserswinkel en ik was benieuwd naar de andere producten.

Showroom

Op de website zag ik dat ze een showroom in Leiderdorp hebben. Dus ik besloot op mijn vrije dag er naar toe te rijden. Ik werd warm onthaald door vriendelijke en behulpzame mensen. Het was duidelijk dat ze wisten waar ze het over hadden. Ik voelde me net een klein kind in de snoepwinkel. Bij Telewashwinkel hadden ze zoveel producten voor glazenwassers. Van eenvoudige starter kits tot volledige installaties in voertuigen. Het is een uitgebreid assortiment van meer dan 2500 producten. Hun motto is dan ook: “Voor bijna elke uitdaging van reiniging op grote hoogte bieden wij een oplossing”.

Formula one

Ik was vooral onder de indruk van hun Formula one telescoopstelen. Dit is een eigen merk dat ze ontwikkeld hebben. Je hebt stelen van 1 meter, maar ook van 8 meter! Formula one stelen zijn ontwikkeld met een speciale technologie. Hierdoor zijn ze sterker dan de standaard aluminium telescoopstelen.

De volgende enthousiasme

Uiteindelijk heb ik de warmwater hogedrukreiniger ook meegenomen. Hiermee kon ik alle hardnekkige vlekken eruit halen. Ik moest mijn bus wel opnieuw indelen met alle nieuwe producten die ik had gehaald, maar zelfs daar wilde de Telewashwinkel wel mee helpen. Nu ben ik helemaal klaar voor mijn volgende klus.