Msign studio
Image default
Hobby en vrije tijd

Webshop met fietsaccu voor Brinckers

Heeft u problemen met uw elektrische fiets? Gaat deze niet meer aan, of laadt deze niet meer op ondanks dat u de fiets langere tijd aan de lader zet? Dan is waarschijnlijk de accu van uw elektrische fiets stuk. Gelukkig kunt u deze gemakkelijk vervangen. GM-accu, dé specialist op het gebied van fietsaccu’s, heeft vervangende accu’s voor diverse merken. Zo kunt u een vervangende Stella fietsaccu kopen. Of wellicht bent u op zoek naar een fietsaccu voor Brinckers fietsen? Uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor andere merken fietsaccu’s.

Waarom moet u de fietsaccu vervangen?

De levensduur van een fiets en zo ook een elektrische fiets is zeer lang. De levensduur van de accu van uw fiets is minder lang, hierdoor zult u de fietsaccu een keer moeten vervangen. Een nieuwe fietsaccu kan duur zijn. Echter kunt u bij de accuspecialist een voordelige fietsaccu van Stella en Brinckers voor uw elektrische fiets kopen. Zo kunt u weer uitgebreid fietsen zonder dat u zich zorgen hoeft de maken over uw fietsaccu. Waarom gaat uw fietsaccu eerder stuk dan uw fiets? Fietsaccu’s zijn onderhevig aan gebruiksslijtage. Daarnaast kunnen ze niet goed tegen val- of stootschade. Bent u of is uw fiets gevallen? Dan is het mogelijk dat de accu beschadigd is. Pas op met een beschadigde accu, dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken. Echter kan de accu ook verslijten door normaal gebruik, wanneer u de fiets veel gebruikt en regelmatig oplaadt, dan zal de capaciteit van de accu afnemen. Hierdoor kunt u minder ver fietsen voordat u de accu weer op moet laden.

Wilt u de accu van uw fiets vervangen?

Wilt u een nieuwe Brinckers of Stella fietsaccu kopen voor uw elektrische fiets? Dan bent u bij de accuspecialist aan het juiste adres. In hun webshop kunt u uit voorraad direct een nieuwe accu bestellen. Bent u niet zeker van welk model fietsaccu u nodig heeft? Hun adviseurs kunnen samen met u kijken welke fietsaccu geschikt is voor uw elektrische fiets.