Msign studio
Gezondheid

ZorgDirect past bij jou!

Tot wanneer is overstappen van zorgverzekering mogelijk? De regels zijn duidelijk en we leggen ze graag aan je uit. Heel concreet kun je tussen 12 november 2017 en 1 januari 2018 overstappen naar een nieuwe verzekeraar. De nieuwe premies en de verzekeringspakketten zijn bekend en die kun je dus goed vergelijken. Als je zelf je zorgverzekering opzegt, voor 1 januari, dan heb je zelfs tot 1 februari de tijd om over te stappen. Belangrijk om te beseffen is dat je niet zomaar de vrijheid hebt om van de ene naar de andere verzekeraar te gaan als je een betalingsachterstand hebt.

Uitzonderingen overstappen zorgverzekering

Stel, jij wordt 18 in 2018. Je kunt dan vanaf je verjaardag overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Ook als er is sprake van een echtscheiding en de partner die meeverzekerd is, graag een eigen verzekering wil, is tussendoor overstappen mogelijk. Heb je vragen over jouw specifieke situatie? Neem snel contact op met ZorgDirect; ons klantenserviceteam zit voor je klaar!

Basisverzekering met 100% keuzevrijheid

Ook in 2018 kan iedereen weer rekenen op een kwalitatieve ZorgDirect zorgverzekering.  Naast volledige keuzevrijheid geniet je van een scherpe basispremie zorgverzekering 2018. Heb je een eigen bedrijf? Ben je op zoek naar een zorgverzekeraar die met je meebeweegt? Kijk dan eens naar de  zorgverzekering ZZP. Geniet van diensten en producten de echt passen bij jouw levensstijl. Met maar liefst 5 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen maak je je eigen ideale zorgverzekering combinatie. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.zorgdirect.nl!

https://www.zorgdirect.nl/