Msign studio
Image default
Auto’s en Motoren

4 eenvoudige manieren om de prestaties van uw auto-motor te verbeteren

Ecu of emulator Automatisering, en chip-afstemming worden steeds populaire methoden van motorkap. Ze helpen bij het verhogen van de kracht van het voertuig, de pk en hebben ook een positief effect op het koeling van de motor. De methode is gebaseerd op de software en hardware die vandaag beschikbaar zijn in auto’s. Dus, hoe zou je een auto afstemmen?

 

Het hoofddoel van chiptuning is om de waarden van bepaalde waarden te wijzigen, die uiteindelijk de uitvoer van een voertuig wijzigen. Er zijn vier hoofdwaarden die moeten worden gewijzigd; De OEM-code wordt meestal gevonden op het motorblok, terwijl de brandstofbekleding en -snelheidsfout zich op de brandstoftank bevinden.

In het algemeen worden deze waarden opnieuw uitgevoerd door de fabrikant van een voertuig.

 

Hoe u een auto afstemt, is niet ingewikkeld. Er zijn echter bepaalde stappen die bij het proces betrokken zijn. Allereerst moet ervoor worden gezorgd dat u een chip hebt die compatibel is met de besturingseenheid die in uw voertuig staat. Het is het beste om een technicus te raadplegen die u kan begeleiden over het exacte merk en het model van uw voertuig. Het is belangrijk om op te merken dat als uw voertuig een nieuwe is, dan is er een mogelijkheid dat de chip mogelijk niet goed werkt, wat u betere prestaties zou kunnen geven, maar ook de motor kan beschadigen.

 

Als u niet bekend bent met de verschillende methoden om verbeteringen aan een voertuig te maken, moet u beginnen met brandstofinjectie. Dit is een van de oudste en meest gebruikte methoden om verbeteringen aan een auto te maken. Het betreft voornamelijk een brandstofinjectiesysteem, dat brandstof in de cilinders van een auto injecteert. Als de auto voldoende brandstof heeft, loopt de motor soepeler en presteert het beter en wordt deze methode veel gebruikt door degenen die op het gebied van chiptuning zijn. Neem ook eens kijkje op de site van: SlimBusiness

 

Elektronische motorafstemming kan worden voltooid door defecte elektronische componenten van het voertuig te vervangen. Dit is een geavanceerde techniek, die hoge expertise vereist. Het wordt niet aanbevolen voor een persoon die niet veel kennis heeft over auto’s. Als u echter geïnteresseerd bent in elektronische chiptuning, kunt u erover leren van een monteur die met deze processen wordt ervaren. U moet nog steeds een professional vinden die u in dit proces kan helpen.

 

Na de bovengenoemde methoden is de laatste manier om uw auto’s motorprestaties te verbeteren ontstekingstiming. In ontstekingstijding is er een proces dat elektronische chiptuning of elektronische motortuning wordt genoemd. Dit gebeurt om de ontstekingstiming van de motor te veranderen.

 

https://slimbusiness.nl/