Msign studio
Image default
Aanbiedingen

4x populaire woontrends van dit moment

Dat de coronacrisis op vele vlakken in de samenleving én in ons eigen leven effect heeft gehad, moge duidelijk zijn. Nog nooit eerder werkten zoveel mensen vanuit huis. Spontane bezoekjes aan vrienden, familie en kennissen zaten er niet meer in. Door dit alles heeft ons huis een ietwat andere functie gekregen. Dat het niet meer alleen een plek is om te eten en te slapen, zie je duidelijk terug in de woontrends. In deze blog willen we graag 4 populaire woontrends van dit moment uitlichten.

Een oase om tot rust te komen

Nu ons leven alsmaar drukker, hectischer en chaotischer wordt, gaan we met z’n allen massaal op zoek naar manieren om toch tot rust te kunnen komen. Om te beginnen: ons huis, dat steeds meer wordt omgetoverd tot een oase van rust. De basis hiervoor bestaat uit lichte en neutrale kleuren, zoals wit, grijs, zwart, beige, taupe en zandkleur. Dit alles in combinatie met een minimalistische en functionele inrichting zonder overbodige tierelantijntjes.

Omringd door zachte materialen

Niets is zo fijn als je bij thuiskomst na het werk te kunnen laten omringen door zachte materialen. Zachte materialen creëren comfort en zorgen voor een behaaglijk, veilig en geborgen gevoel. Denk bijvoorbeeld aan een lekker warm hoogpolig tapijt op de vloer of een zacht fleeceplaid en velours sierkussentjes op de bank. Heb je een eigen winkel in woonaccessoires en ben je nog op zoek naar een groothandel voor het inkopen van al jouw producten? Bij B Living ben je aan het juiste adres!

De natuur in huis halen

Als we één plek moeten benoemen waar we echt tot rust kunnen komen, dan is het toch wel de natuur. Van een wandeling door het bos tot uitwaaien aan zee, veel mensen genieten ervan. Je kunt de natuur ook in huis halen. Bijvoorbeeld door planten in de vensterbank neer te zetten. Maar ook natuurlijke materialen zoals hout, marmer en graniet zien we veel terugkomen in de huidige woontrends. 

Thuiswerken blijft een ding

Thuiswerken heeft bij velen de ogen geopend. Niet alleen bij werknemers, maar ook bij werkgevers. Omdat bedrijven in zijn gaan zien dat werknemers thuis over het algemeen productiever zijn, zal thuiswerken, op voorwaarde dat de omstandigheden het natuurlijk toelaten, de komende jaren nog wel de voorkeur hebben. Een fijne en comfortabel ingerichte thuiswerkplek mag dan zeker niet ontbreken.

 

https://b-living.eu/