Msign studio
Image default
Aanbiedingen

8 mythes over freelancen

freelance front end developer

Laten we je vertellen welke mythen je ervan weerhouden om te beginnen en verder te gaan.

De inkomsten zijn eindeloos

Het wordt gedefinieerd door de formule: vermogen om te werken * kosten van werk. Ik weet hoeveel teksten ik kan beheersen, hoeveel consulten ik kan nemen. Dit besef brengt in eerste instantie euforie. Vervolgens helpt hij bij het stellen van financiële doelen. Trouwens, samen met deze formule stort een gelijkaardige mythe in elkaar: “er zijn alleen bedelaars op freelancen”, wat het eerste jaar moeilijk wordt gevoeld.

Het doel van de leider: passief inkomen behalen

Soms wordt dit gezegd in motiverende training. Het is immers verleidelijk om een% van het werk gedaan te krijgen voor het organiseren van de voorwaarden. Maar wie wil deze arbeider zijn?

Ten eerste is niet iedereen in staat zich te organiseren. En niet iedereen wil het. Hangt af van ambitie.

Ten tweede is, zoals de praktijk heeft aangetoond, een ander doel effectiever. Organisatie voor collega’s, inkomens- en comfortvoorwaarden gelijk aan die van hen vandaag. En het klinkt leuker, en je wilt werken, mee eens?

Besparingen motorontwikkeling

Ontwikkeling houdt van omzet, d.w.z. hoe beter u middelen beheert: u investeert ze, hoe groter de kans dat u meer terugkrijgt. In eerste instantie moet je meer moeite of geld geven.

Wat ik heel goed doe, kan ik verkopen

Om diensten te verkopen, moet u over minimale vaardigheden beschikken: marketeer, manager, targeting (smm, seo), ontwerper, tekstschrijver. Of financiering voor de aankoop van deze diensten. Soms wordt het bedrijf in de vroege stadia omver geblazen, aangezien “creëren” en “verkopen” tot verschillende categorieën behoren.

Te oud

Mensen gaan na 60 jaar op uitstapjes naar Tai en veranderen van beroep na 40-50 jaar. Is het ouderdom? Gewone manieren van denken en leven, liefde voor comfort en angst voor risico’s zijn op elke leeftijd mogelijk.

De zakenman is koffie voor een zakelijk ontbijt

Als alle zakenmensen rondrenden voor koffie, zouden ze ervoor opgelicht worden. Coffeemania is slecht voor uw gezondheid en uw portemonnee. Het idee zelf ondersteunt alleen het imago van een zakenman, zoals stijl, parfum en accessoires. Maar het hoeft niet per se “zaken” te zijn.

Je moet constant actief zijn

Het internet geeft de illusie van leven. Bloggen levert niet altijd nieuwe klanten op, vaker is het aandacht, nieuwsgierigheid. Zonder de aanwezigheid waarvan, nadat het eng is: niet kijken = niet zien. Hou niet van = hou niet van. Koop niet. Met andere woorden: “je bestaat niet.” Laten we het van de andere kant bekijken.

Als u een advertentie heeft en u doet uw werk goed, waarom zou u dan vergeten moeten worden? Het mond-tot-mond-fenomeen laat zien dat dankbare klanten na een jaar terugkomen of nieuwe sturen. Deze gedachten verdrijven de “angst voor lege activiteit”.

Te verlegen

Alles komt met ervaring. In een proces van risico en fouten. Is verlegenheid een belemmering? Ja. Maar het betekent dat je harder moet proberen: meer angstige uren aan voorbereiding besteden dan iemand anders, huiveren van de aanvallen van innerlijke twijfels en kritiek. We onderschatten onszelf vaak. Tijdens het activiteitsproces is er een kans om onszelf nieuw te leren, of iets waarin we onszelf niet geloven, maar anderen om de een of andere reden geloven.

We zijn allemaal verlegen. Maar we hebben het recht om moediger te zijn.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html