Msign studio
Image default
Muziek

Begin vandaag nog met een djembé workshop

Heb je altijd al eens een nieuwe djembé workshop willen volgen? Wacht niet langer en volg je dromen. Djembé is een erg mooi muziekinstrument. Het is een trommel die met de handen bespeeld wordt. Onder de trommel plaat bevindt zich een lang voorwerp die tussen de benen geplaatst moet worden. Zo blijft de djembé op zijn plek zonder dat je hem vast hoeft te houden. Bij een djembé workshop leer je hoe een djembé bespeelt moet worden, hoe je noten moet lezen en hoe je zelf je eigen djembé muziek kunt gaan maken. Je leert niet alleen veel van een djembé workshop, maar het is ook nog eens een goede manier om je te ontspannen. Alle stress die je ervaart op je werk of thuis kun je dan even loslaten en je kunt alles er even lekker uit trommelen. Je zult na de workshop een stuk ontspannender zijn.

Zang tijdens de workshop

Tijdens een djembé workshop wordt ook vaak gezongen. Dit past namelijk bij het bespelen van de djembé. Vaak is deze zang in het Afrikaans. Het muziekinstrument is afkomstig uit Afrika, dus dit past perfect. Je hoeft geen Afrikaans te kunnen spreken wil je een djembé workshop volgen. Je leert tijdens de djembé workshop namelijk precies wat je moet zingen.

Privé workshop

Een workshop voor het bespelen van de djembé kun je met onbekende mensen doen. Daarnaast kun je ook een privé workshop nemen waarbij jij de cursisten selecteert. Dit kunnen bijvoorbeeld je vrienden zijn, je collega’s of je familie. Een djembé workshop is namelijk een perfect team uitje, is heel geschikt voor een vrijgezellenfeest en past vaak ook goed in het rooster van een familieweekend. Met wie je de workshop ook volgt, een ding is zeker: Het wordt sowieso een leuke dag!