Msign studio
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafel

Boomstamtafels zijn een verrijking van elke ruimte. Maar wat maakt een houten tafel anders dan een boomstamtafel? Al het hout komt immers van een boomstam?

Het verschil tussen een boomstamtafel en een willekeurige andere tafel is dat je bij een boomstamtafel de natuurlijke boom nog herkent. Vaak is het tafelblad gemaakt van één enkel stuk hout. Door hout te gebruiken van één boomstam zie je de originele houtstructuur zoals dat bij geen enkele andere tafel kan. In de meest pure vorm is alleen de schors verwijderd. Daardoor heeft de boomstamtafel een natuurlijke vorm. Eindelijk eens wat anders dan die standaard rechthoekige tafels!

Boomstamtafels razend populair

Boomstamtafels zijn de laatste tijd enorm populair. Mensen verlangen naar authenticiteit en naar een meer natuurlijke manier van leven. Een boomstamtafel vervult dit verlangen.

Wat de populariteit van dit soort houten tafels ook ten goede komt is dat boomstamtafels in elk interieur passen. Daardoor spreken boomstamtafels allerlei soorten mensen aan. Zowel de liefhebber van een knus, landelijk interieur als de loftbewoner met een industrieel design interieur zijn fan van boomstamtafels.

Maak een boomstamtafel op maat

Het mooiste van alles: de perfecte boomstamtafel voor jou bestaat. Bij Tafels99 kun je boomstamtafels kopen “uit voorraad, maar je kunt ook een boomstamtafel op maat laten maken.

Dankzij een ruime keuze uit tafelbladen (in verschillende afmetingen), een enorme variatie aan onderstellen en ook nog eens een schat aan opties voor afwerking en kleur kun je een haast onbeperkt aantal combinaties kiezen.

Stel jouw favoriete boomstamtafel samen en onze meubelmakers gaan aan het werk. Gewoon, in onze eigen meubelmakerij.

Oh, en als je de perfecte boomstamtafel hebt besteld, heb je natuurlijk óók mooie stoelen nodig die bij de tafel passen. Ook deze kunnen we leveren.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet

Allemaal leuk en aardig, die onbeperkte keuzemogelijkheden, maar het zou kunnen dat het je nu een beetje begint te duizelen. Zie jij door de bomen het bos niet meer (of beter: zie je door de boomstammen de tafel niet meer) weet dan dat we er altijd zijn om je verder te helpen.

Onze adviseurs/meubelmakers hebben een passie voor boomstamtafels én verstand van interieurontwerp. Heb je vragen, zoek je advies of wil je een unieke boomstamtafel bestellen? Schroom niet en neem direct contact met ons op.