Msign studio
Image default
Woning en Tuin

Waarom een nieuwe deuroverkapping een toevoeging is aan uw huis

U wilt de buitenkant van uw huis een nieuwe look geven. Dat kan natuurlijk op ontzettend veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de gevel, het verven van de gevel of het opnieuw laten doen van uw voegwerk. Een andere optie die jammer genoeg vaak vergeten wordt is het toevoegen van een voordeurluifel. Zo’n afdak boven uw voordeur frist niet alleen het uiterlijk van uw woning op. Het brengt ook nog een hoop andere voordelen met zich mee. Wat deze voordelen precies zijn kunt u teruglezen in dit artikel.

Droge voeten

Het is natuurlijk prettig als u uw gasten kunt voorzien van een droge entree. Niet alleen prettig voor als uw gasten lang moeten wachten, maar ook prettig voor u. Zo kunt u nu buiten een mat neerleggen waar uw gasten de schoenen droog kunnen maken. Zij hoeven dan niet meer naar binnen te lopen met natte/vieze schoenen.

Het vervangen van de buitenlamp

Veel mensen denken niet snel aan het vervangen van de buitenlamp. U kunt er daarom voor kiezen om als extra optie op uw voordeurluifel ingebouwde ledverlichting toe te voegen. Deze ingebouwde verlichting zorgt er niet alleen voor dat uw entree verlicht wordt, het brengt ook nog eens een enorm luxueuze uitstraling met zich mee. Dit zorgt natuurlijk voor ontzettend veel sfeer aan de buitenkant van uw huis. Ook is ledverlichting ontzettend duurzaam. U verbruikt hoogstwaarschijnlijk dus een stuk minder dan met uw vorige buitenlamp, ook hoeft ledverlichting ontzettend lang mee. Ledverlichting gaat zelfs zo lang mee dat de kans groot is dat u het nooit hoeft te vervangen. Ook helpt u het milieu een handje door te kiezen voor ledverlichting, 2 vliegen in 1 klap.

Huis

Verlichting in combinatie met sensor

U er ervoor kiezen deze verlichting te combineren met een bewegingssensor. Zodra deze sensor beweging detecteert zal de lamp aan gaan. Ideaal voor wanneer u ’s avonds thuiskomt en u uw sleutel niet kunt vinden, maar ook ideaal in andere gevallen. Bijvoorbeeld wanneer een inbreker uw huis nadert. Dankzij de sensor zal het licht aan gaan, dit schrikt inbrekers natuurlijk af. Op deze manier kan uw voordeurluifel werken als anti-inbraaksysteem, ideaal.

Behoud van uw voordeur 

Buiten al deze voordelen die een deuroverkapping met zich mee brengt zorgt u ook voor het behoud van uw voordeur d.m.v. een voordeuroverkapping. Er zal namelijk minder regen op uw voordeur terecht komen en dit komt de kwaliteit van uw voordeur uiteraard ten goede.