Msign studio
Woning en Tuin

Dak-probleem? Bel De Dakmakers

Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn De Dakmakers. We zijn als team gespecialiseerd in alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van daken. Denkt u dan bijvoorbeeld aan onderhoudswerkzaamheden, dak-inspecties, dak-renovaties en herstelwerkzaamheden. We zijn voor al onze klanten 24/7 bereikbaar op 085-0220680. Vindt u het handig om een appje te sturen, dan kunt u het volgende telefoonnummer gebruiken: 06 19 61 03 27.

Erkend bedrijf

Onze specialisten hebben ervaring met platte daken en hellende daken. We zijn als professioneel bedrijf vanzelfsprekend aangesloten bij Vebidak. Daarnaast zijn we erkend door Dakmerk en beschikken we over het VCA- en KOMO procescertificaat. We hopen snel van u te horen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw dak weer pico bello in orde komt. 

Dak-werkzaamheden voorzien van garantie

Wat te doen voor goed dak onderhoud? Als u contact opneemt met De Dakmakers, wordt u snel geholpen. We zullen het complete dak controleren en indien nodig kunnen we direct reparaties uitvoeren. Tot onze klanten behoren particulieren, VVE én bedrijven. We gebruiken alleen eersteklas gereedschappen en materialen. Als wij een dak herstellen doen we dat op een duurzame manier. U bent er van verzekerd dat u een lange termijn-oplossing krijgt, voorzien van garantie. Een van onze specialisaties is het renoveren en vervangen van nieuwe daken. Er zijn tal van mogelijkheden: zwarte en witte daken, een dak met planten en diverse soorten andere dakbedekkingen. Voordat we aan het werk gaan, bespreken we alle details met u. Zijn we het helemaal eens dan leggen we een offerte voor. Pas als u daarmee akkoord gaat, starten we. Tot slot wijzen we u op interessante artikelen op onze site. In ons blog gaat het bijvoorbeeld over een dak-onderhoud abonnement. En onder het kopje nieuws houden we u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dak-gebied.

 

http://www.dakmakers.nl/