Msign studio
Image default
Electronica en Computers

Dankzij deze experts profiteert u van complete ontzorging op ICT-gebied

Uw bedrijf draait het beste als u zich kunt richten op waar u goed in bent. Als ICT niet onder uw gebruikelijke taken valt, is het een uitdaging om een efficiënt systeem te integreren. NDC-IT biedt u volledige ontzorging op ICT-gebied. Zij nemen alle taken omtrent systeembeheer, software en hardware graag uit handen, zodat u altijd rekent op een betrouwbaar systeem met de allernieuwste componenten, op basis van de Cloud.

Wat u kunt verwachten van deze professionals

Deze specialisten helpen u graag met het beheren van de ICT voor uw mkb. Op die manier bent u verzekerd van ICT-oplossingen die op ieder moment ideaal aansluiten op uw onderneming. Zij integreren de Cloud-oplossing in uw bedrijf zodat u hybride werkplekken kunt aanbieden. Via de Cloud kunnen uw medewerkers namelijk altijd en overal bij de juiste programma’s en bestanden. Ook werkplekbeheer nemen deze professionals op zich. U ontvangt enkel hardware van A-merken. Iedere werkplek wordt voorzien van een minicomputer die weinig onderhoud vereist, betrouwbaar is en energiezuinig is. Deze experts adviseren u ook graag over allerlei ICT-zaken. Daarnaast functioneren zij als projectmanager bij het ontwikkelen en implementeren van hun oplossingen. Ook hosting en netwerkdiensten vallen onder de verantwoordelijkheden van deze specialisten, zodat u geniet van complete ontzorging op ICT-gebied. Als u deze IT-professionals de ICT voor uw mkb laat beheren, bent u voorzien van de allerbeste oplossingen voor uw onderneming. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met deze werkzaamheden, zelfs niet met onderhoud of eventuele vervanging.

Informeer bij deze specialisten naar de mogelijkheden

Wilt u te allen tijde verzekerd zijn van de beste ICT-oplossingen? Schakel dan NDC-IT in om uw ICT-taken over te nemen. U profiteert via één aanspreekpunt van complete ontzorging op ICT-gebied voor een vast tarief per maand. Laat daarom deze professionals de ICT voor uw mkb beheren. Stel gerust al uw vragen door contact op te nemen met dit bedrijf.