Msign studio
Image default
Aanbiedingen

De hoogste kwaliteit headshopproducten koop je bij 24high.nl

De hoogste kwaliteit headshopproducten koop je bij 24high.nl

Ben je op zoek naar de allerbeste kwaliteit headshopproducten? Zoek dan niet verder! Bij 24high.nl heb je beschikking over een breed aanbod producten welke geselecteerd zijn met de allergrootste zorg. Daarnaast wordt elk product handmatig getest in hun eigen winkel. Pas wanneer ze deze uitgebreide test doorstaan worden ze opgenomen in hun online catalogus. Daarom is 24high.nl de beste headshop van Europa!

Alles voor de ervaren roker

Vroeger werd roken met een pijp gedaan. Tegenwoordig wordt een pijp nog steeds wel gebruikt om producten zoals tabak of marihuana te roken, maar je ziet ze tegenwoordig wel steeds minder voorbij komen. Gelukkig kan je in de online headshop van 24high.nl nog steeds pijpen in een breed scala aan kleuren en materialen aanschaffen! Ben je niet van het pijproken? Dan kan je ook vloei bij 24high aanschaffen.

Grinders

Bij 24high.nl kan je ook verschillende grinders aanschaffen. Met een grinder maal je al je rookproducten zoals mariuhana of kruiden zodat je ze op kan roken. Daarnaast verkopen ze ook cliptassen en gripbags. Deze zijn luchtdicht af te sluiten, wat ze ideaal maakt voor het bewaren van allerlei verschillende soorten genotsmiddelen. 

De beste van Europa

Er zijn maar een select aantal headshop in Europa, maar 24high.nl is er één van! De oorsprong van de headshop ligt echter niet in Nederland maar in Amerika. In 1966 openden er een totaal van drie headshops de deuren voor het publiek, in respectievelijk San Fransico, New York en Texas. Dit alles is te danken door de opkomende hippiecultuur die Amerika toen der tijd in z’n greep had. De Europeanen – en met name de Nederlanders – besloten dat ze dit beter konden doen. Vandaar dat headshops vandaag de dag ook veelvuldig in Europa voorbij komen. Uit verschillende onderzoeken is naar voren gekomen dat de headshops in Nederland de allerbesten zijn vanwege de uitmuntende kwaliteit van producten die ze verkopen. En gelukkig is 24high.nl daar één van!