Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van lockers huren voor een evenement

 

Vroeger werden er op evenementen vooral gebruik gemaakt van garderobes. Je kon bijvoorbeeld je jas ophangen en je kreeg een kaartje met een nummer. Als het evenement was afgelopen, kon je met dit kaartje je jas weer ophalen. Tegenwoordig gaat alles anders en tevens een stuk sneller. Dit komt omdat het mogelijk is om lockers te huren. In dit artikel leg ik de voordelen uit van het huren van lockers.

 

Veel mogelijkheden

Er is een groot assortiment aan lockers te huur. Zo zijn er bijvoorbeeld sloten met een muntslot, pincodeslot of zelfs e-lockers. Vaak zie je op evenementen dat er gebruik wordt gemaakt van lockers met een pincodeslot. Het voordeel van al deze lockers huren is dat het een stuk sneller gaat. Het kost minder tijd om spullen op te bergen. Waardoor drukke rijen worden voorkomen. Daarnaast bespaar je ook op personeelskosten, omdat er geen personeel meer nodig is om de jassen op te hangen.

Goede service

Naast dat je lockers huurt en die na het evenement weer kan inleveren, worden de lockers ook op locatie geplaatst. Hierdoor hoef je alleen maar na te denken over de plek waar je de lockers wil plaatsen. De rest wordt door het verhuurbedrijf geregeld. Bij grote evenementen blijven er zelfs medewerkers aanwezig om te helpen. Dit scheelt een hoop extra werkzaamheden.

 

Service naar de bezoekers toe

Naast dat het voor de organisatie fijn is dat alles geregeld wordt door een extern bedrijf, is het ook een stukje service dat je biedt aan de bezoekers. De bezoekers gaan er tegenwoordig allemaal vanuit dat het mogelijk is om een locker te huren. Hier bergen ze allerlei spullen op die ze denken nodig te hebben. Bijvoorbeeld als er wisselende weerberichten zijn, is het fijn voor de bezoekers om extra kleding op te kunnen bergen.

 

Wil je graag meer informatie over lockers huren? Dan raad ik het aan om een kijkje te nemen op elockers.nl. Zij zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring in het verhuren van lockers.