Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Decoratie in jouw kantoor

Decoratie in jouw kantoor

Jouw medewerkers brengen uren door op het kantoor. Het is belangrijk om in een prettige werkomgeving te werken. Een prettige werkomgeving verhoogt het plezier in het werk en daarmee ook de productiviteit. De collega’s en inrichting van het kantoor zijn een onderdeel van jouw werkomgeving. Al het meubilair voor jouw kantoor vind je bij Kato Kantoorinrichting. Daarnaast zorgt decoratie op het kantoor voor een prettige omgeving. Lees snel verder en ontdek meer over de decoratie op het kantoor. 

 

Lampen 

Allereerst ben je natuurlijk voldoende verlichting nodig in het kantoor. Daglicht in een kantoorruimte is zeer belangrijk. Het voorkomt lichamelijk klachten, heeft een positieve invloed op je humeur en verhoogt de productiviteit gedurende een werkdag. In de herfst en winter merk je dat je in een winterdip terecht komt. De dagen zijn hier korter, waardoor er minder daglicht binnenkomt. Door middel van de juiste verlichting, kan je het daglicht redelijk goed nabootsen. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor jouw lampen. Ze kunnen dienen ter decoratie en een bijdrage leveren aan de sfeer in het kantoor.

 

Raamstickers

Tegenwoordig wordt er veel online vergadert op het kantoor. Door de coronapandemie zijn de online vergaderingen enorm populair. Door de vergaderingen online uit te voeren, vermijd je een hoop reistijd. Het is prettig om deze vergaderingen in een aparte ruimte te doen, voor de privacy. Om openheid in het kantoor te creëren, zorg je voor glazen vergaderruimtes. Om de privacy te verhogen kan je deze glazen vergaderruimtes voorzien van raamstickers. De raamstickers kunnen worden ontworpen door verschillende bureaus. 

 

Magneetbord 

Een magneetbord is ideaal voor belangrijke punten binnen de teams. Iedereen wordt op deze manier iedere dag herinnert aan de belangrijke punten op het bord. Naast dat het magneetbord functioneel is, zorgt het ook voor decoratie in het kantoor. Op het magneetbord kunnen briefjes, visitekaartjes en andere dingen worden opgehangen. Door het magneetbord persoonlijk te maken, kan iedereen zijn eigen magneet meenemen. Deze magneet kan afkomstig zijn van je favoriete vakantieland of stadje in eigen land! 

https://www.katokantoorinrichting.nl/