Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Diamantzakken: een feestje om uit te pakken

Ondanks dat cadeaupapier en ander verpakkingsmateriaal slechts een omhulsel is voor hetgeen dat uitgepakt gaat worden, maakt of kraakt het wel degelijk de wijze waarop je arriveert op een feestje. Reguliere varianten van inpakpapier worden steeds vaker vervangen door andersoortige bekledingen, waartoe ook de diamantzakken behoren. Diamantzakken zijn gemaakt van plastic folie en beschikken aan de onderzijde over een stukje karton, zodat het te geven product wat stabieler staat onderweg naar het fuifje. Het leuke aan diamantzakken is dat je er heel veel verschillende dingen in kunt stoppen. Voorbeelden hiervan geven we je in dit blog. 

Champagne

 

Een van de meest gekozen voorwerpen om te verpakken in diamantzakken, zijn flessen champagne. Reden? Diamantzakken zijn langwerpig, waardoor je de ‘hals’ van de fles gemakkelijk over de verpakking heen kunt trekken. Overigens zijn flessen Merlot, Sauvignon Blanc of Shiraz net zo goed te verpakken in diamantzakken. Een webshop waar je dat soort zakken kunt kopen, is Blok Packaging. Verzending is gratis bij besteding van minimaal €99,00 en vandaag voor 17:00 besteld, is morgen al in huis!

 

Kaas en noten 

 

Diamantzakken lenen zich ook uitstekend voor de verpakking van kaas en noten. Je kunt ze dan op een mooie manier bundelen, zodat het voor de ontvanger écht een feestje wordt om jouw cadeau uit te pakken. Om het helemaal af te maken voeg je een worst of wat olijven toe, zodat het knabbelen nog wat langer door kan gaan. 

Fotolijstje

 

Bourgondiërs zijn we niet allemaal. En daarom is het soms beter om iets te geven wat niet eetbaar of drinkbaar is. Een fotolijstje verpakken in diamantzakken is in dat geval een goed idee. Zo’n lijstje laat oude herinneringen in je naar boven komen, waardoor je écht even stilstaat bij de gebeurtenissen die zich voltrokken hebben in je leven. Misschien heb je wel een zeer emotioneel moment met je vader of moeder meegemaakt die zó mooi is dat je het liefste hebt dat die herinnering op de schoorsteenmantel komt te staan. Eventueel is er ook nog plek voor een ansichtkaartje om bepaalde zaken nader toe te lichten. 

 

https://www.msignstudio.nl/