Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Drie lekkere gerechten met fruit!

Het kan soms lastig zijn om je dagelijkse dosis fruit binnen te krijgen. Toch is het wel heel belangrijk, omdat fruit vol zit met veel gezonde voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Het is daarom slim om fruit door je maaltijden te gooien. In deze blog zullen wij drie voorbeelden geven van gerechten waar jij fruit in kan verwerken. Lees dus snel verder!

  1. Gooi fruit door je salade

Salades zijn de ideale lunch, maar kunnen ook heerlijk zijn als diner. Het fijne aan salades is dat ze enorm gezond zijn, en daarnaast ook enorm kunnen variëren: je kan erin gooien wat je zelf wil. Dit biedt ook veel mogelijkheden voor fruit. Een simpele salade kan bijvoorbeeld al bestaan uit sla, met ei en appel. Maar, als jij houdt van iets bijzonders, kan je gaan voor een salade met kip, rucola en kiwi. Er zijn vele verschillende recepten voor salade met fruit, maar je kan ze ook gemakkelijk zelf verzinnen. Het is maar waar je zin in hebt!

  1. Quiche Hawaï

Een quiche is een gerecht dat we allemaal vast al wel kennen. Deze taartjes kunnen voor een heerlijk diner zorgen, wat ook nog eens erg gezond is. Bij een quiche kan je er ook voor kiezen om fruit toe te voegen: maak bijvoorbeeld een Quiche Hawaï. Het belangrijkste ingrediënt voor dit gerecht is natuurlijk de ananas, want dit maakt de Quiche daadwerkelijk Hawaï. Verder kan jij je quiche maken hoe jij hem zelf wil, maar probeer wel smaken te kiezen die goed samen gaan met een ananas. 

  1. Smoothie met Green Juice

Smoothies zijn sowieso een goede manier om fruit binnen te krijgen op een snelle manier, maar als dit toch te veel tijd in beslag neemt, kan je ervoor kiezen om Green Juice als fruitvervanger te gebruiken. Dit middel wordt geleverd in poedervorm, waardoor jij het makkelijk kan mixen met melk, yoghurt of water. Het ideale aan Green Juice is dat het alle voedingsstoffen biedt, die normaal gesproken het fruit jou zouden bieden. Hierdoor krijg jij dus makkelijk alsnog de gezonde dosis vitaminen binnen.

Ben jij geïnteresseerd in deze Green Juice? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Deze staat vol met gezonde producten, waaronder dus Green Juice. Heb jij vragen over dit product? Neem dan gerust contact op met één van de specialisten van Superfoodies. Zij zullen je graag helpen. 

 

https://superfoodies.nl/