Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ciruclaire werkruimte die inspireert en motiveert

Ben je op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden  unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken aan. Eenlocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Deze locatie is de perfecte plek voor iedereen die wat wil met een circulaire economie. 

Ontdek bijzondere werkplekken en evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Het bevorderd concepten en ideeën. Er worden verschillende ruimtes aangeboden, waardoor er een ruime keuze is voor verschillende doeleinden. Er is altijd een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten, maar ook worden er ruimtes aangeboden voor wat kleinerere groepen. Deze ruimtes zijn ideaal voor presentaties of vergaderingen, maar ook voor een vorrel of lunch. Ook hebben wij nog kleinere ruimtes, waarin je kleine vergadering of presentaties kunt houden.  

Een evenementenlocatie in Amsterdam

Een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig is voortaan al voldoende voor het personeel. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Een flexibel ruimte beïnvloedt het creatieve brein van de medewerkers positief. Zo zorgen onze plekken voor inspiratie en frisse ideeën. Naast het feit dat u werkt in een unieke en flexibile omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en nieuwe ideeën kunnen uitwisselen met elkaar. Deze circulaire werkplek biedt de kans om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van onze plekken is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar C-Bèta voor staat. 

Ruimte voor grote en kleine groepen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergaderingen. Erg handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Wilt u de ruimte voor een dagdeel huren of voor de gehele dag. Beide opties zijn mogelijk. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar ongeveer 100-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. 

Zoekt u een werkplek of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wil weten.

http://c-beta.nl/