Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Een dagje uit met de hele familie naar het bekendste vogelpark van Nederland

Ben je al een keer in het bekendste vogelpark van Nederland geweest? Het bekendste en het oudste vogelpark van Nederland is natuurlijk Vogelpark Avifauna. Dit is een prachtig dierenpark waar je vooral veel vogels kunt bewonderen. In dit vogelpark kom je de meest exotische vogels tegen, zoals kroonvogels, kiwi’s en kuifseriema’s. Het vogelpark, wat al sinds 1950 bestaat, heeft ook een grote speeltuin. Deze avontuurlijke buitenspeeltuin in Zuid-Holland is zeker voor kinderen bijna net zo zeer de moeite waard als het vogelpark. Geen wonder dus dat dit vogelpark al jaren een populaire attractie is voor de hele familie.

Een leuke en gevarieerde dag in het mooiste vogelpark van Nederland 

Alhoewel je vroeger hier uitsluitend vogels tegenkwam, biedt het vogelpark tegenwoordig ook een thuis aan andere dieren. Deze dieren leven samen met de vogels in speciale habitatten die gecreëerd zijn rond bepaalde geografische streken. Denk hierbij aan de Oosterse tuin met kraanvogels, mandarijneenden en rode panda’s of het Zuid-Amerikaans nevelwoud Nuboso waar de keizer snorrebaardtamarins, rode titi’s en kuifseriema’s wonen. Op regelmatige tijden houden de verzorgers een voederpraatje tijdens het voederen waar je van alles te weten kunt komen over de verschillende dieren. Ook kun je speciale bakjes met nectar kopen om de lori’s te voeren. Na het bewonderen van de dieren kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland waar je onder andere een jungle rivier kunt vinden om op warme dagen in te spelen, botsauto’s, trampolines en een draaimolen. Genoeg leuke attracties in deze toffe speeltuin.

Ga een dag op stap met de hele familie

Ben je van plan om met je familie het leukste vogelpark van Nederland en de avontuurlijke buitenspeeltuin in Zuid-Holland te bezoeken? Je kunt dan op de website van Vogelpark Avifauna meer informatie vinden over de openingstijden, toegangsprijzen en alle activiteiten. Wil je er een feestelijk weekendje weg van maken? Bij dit park kun je ook een leuk arrangement met een overnachting boeken in de buurt van het vogelpark.