Msign studio
Architectuur

Een maquette van jouw project

Ga jij binnenkort beginnen met een nieuwbouwproject? Organiseer je dagen om reclame te maken en potentiele kopers uit te nodigen? Dan kan Blaised je zeker helpen. Wij kunnen namelijk een maquette 3d printen.

 

Waarom is dit handig?

Beelden zeggen veel. Wij kunnen door middel van onze impressies mensen overtuigen van de kracht van uw project. Een maquette kan nog meer betekenen voor uw project. In plaats van alle ‘platte’ beelden, kan een maquette veel zeggen over het ruimtelijke plan rond het project. Hoever staan huizen van elkaar af, welke groenvoorziening is er? Wanneer wij een maquette 3d printen, kunnen we rekening houden met alle belangrijke kenmerken van uw project. Wij realiseren graag uw wensen.

 

Een van onze opdrachtgevers schrijft: ‘De 3d maquette was een echte trekpleister op ons event. Mensen bleven rondjes lopen om de maquette en het bleef de aandacht trekken. De brochures en 3D animaties deden hun werk goed en die konden geinteresseerden mee naar huis nemen. Maar de maquette, maakte het event helemaal ‘af;.

 

Een maquette 3d printen hoeft gelukkig niet veel tijd in beslag te nemen. Bel ons om te vragen naar de mogelijkheden. Vaak hebben we maar een paar gegevens nodig. Binnenkort jouw 3d maquette presenteren? Wij helpen je heel graag verder.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes 3d printen, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/