Msign studio
Architectuur

Tegen gevel lichtstraat bouwen

Wanneer je een lichtstraat wil laten bouwen is dit niet altijd mogelijk tenzij je een vlakke dak hebt of het tegen een gevel laat bouwen. Lichtstraat tegen gevel bouwen is meestal de oplossing voor woningen dat niet een vlakke dak hebben.

Wil je weten of een lichtstraat tegen gevel ook de oplossing is om een lichtstraat te laten plaatsen? Je kunt hiervoor contact opnemen met de bedrijven dat lichtstraat tegen gevel plaatsen om te kijken of het mogelijk is. De bedrijven kunnen dit bevestigen wanneer ze weten in wat voor type woning je woont. In sommige gevallen kunnen ze dit al telefonisch afhandelen en in sommige gevallen moeten ze de woning zelf zien.

De beste optie is om gewoon een offerte aan te vragen bij een bedrijf dat lichtstraat tegen gevel plaatst. Het aanvragen van een offerte is namelijk gratis en je weet zo ook gelijk of de lichtstraat tegen gevel plaatsen mogelijk is. Naast deze informatie weet je ook meteen wat het gaat kosten om de lichtstraat tegen gevel te laten plaatsen. Je kunt ook meteen bij meerdere bedrijven een offerte aanvragen om zo de verschillende prijzen te vergelijken. Als je dan ervoor kiest om het te laten bouwen kun je voor de goedkoopste gaan.

woutlichtstraten.nl

velux.nll

luminusdak.nl