Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een vacature voor industrieel product ontwerper met veel variatie

Bent u industrieel product ontwerper en zoekt u een passende vacature? Solliciteer dan op de openstaande functie bij Lencon in Noordwijk! Dit bedrijf heeft u namelijk veel te bieden. Zo staat de ontwikkeling van het personeel centraal, dus u heeft volop de mogelijkheid om uw kennis en kunde verder te ontwikkelen. Daarnaast bedient deze specialist een breed klantenbestand, waardoor u zeer uiteenlopende projecten oppakt. De ene dag ontwerpt u bijvoorbeeld een klein onderdeel voor het ene bedrijf en de volgende dag gaat u aan de slag met het ontwerp voor een compleet nieuw product. Uw opdrachtgever kan hierbij een klein bedrijf of een start-up zijn, maar ook een multinational. U rekent dus op genoeg variatie wanneer u op deze vacature voor industrieel product ontwerper solliciteert!

Een expert in productrealisatie die het totaalplaatje biedt

Wilt u niet solliciteren op een vacature voor een industrieel product ontwerper, maar heeft u juist zo’n specialist nodig? Ook dan zit u bij Lencon uit Noordwijk goed. Deze specialist uit Zuid-Holland staat bijvoorbeeld ook voor u klaar met een uitgebreide dienstverlening op het gebied van productrealisatie. De specialist kan onder andere het ontwerp, de ontwikkeling en de assemblage van uw product verzorgen. Uiteraard staan uw wensen hierbij centraal en werken ze nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan al uw verwachtingen voldoet. Daarnaast bepaalt u zelf hoeveel van de productrealisatie u overlaat aan deze expert uit Zuid-Holland. U kunt namelijk de volledige productontwikkeling uitbesteden, maar het is ook mogelijk om enkel extra mankracht in te huren om u te ondersteunen dit werk op uw eigen locatie uit te voeren.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat deze expert uit Zuid-Holland voor u kan betekenen op het gebied van productrealisatie? Bezoek dan zeker eens de website van het bedrijf voor meer informatie over de werkwijze en de dienstverlening. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van de specialist om uw wensen te bespreken en antwoord te krijgen op eventuele vragen.