Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig online een rooster maken en de uren registreren: Shiftbase maakt het mogelijk

In de jaren ’90 van de vorige eeuw maakten we kennis met internet. Vanaf 1993 verschijnen de eerste zoekmachines. Een voorbeeld is Lycos dat oorspronkelijk een onderzoeksproject was op een Amerikaanse universiteit. De eerste webwinkels ontstaan in 1994. Het zelf ontwerpen van webpagina’s wordt in de loop der jaren steeds gemakkelijker. Linken naar andere pagina’s is steeds eenvoudiger. Vanaf 1996 bellen we via online verbindingen. Internetbankieren doet z’n intrede in 1999.

Inmiddels zijn we in een wereld beland waarin zo’n beetje alles online plaatsvindt: werken, vriendschappen onderhouden, muziek luisteren, films en series kijken, het nieuws volgen, de administratie, vakanties boeken, daten en shoppen. Experts spreken zelfs van ‘de hybride mens’ en bedoelen hiermee dat het fysieke ik en het digitale ik in elkaar overgaan. Er is nauwelijks nog een onderwerp te bedenken waar géén app voor is. Iemand zonder smartphone in z’n hand is een uitzondering.

Hoe houd jij je staande in deze digitale maatschappij? Haal je op kantoor wel alles uit al die online mogelijkheden? Als jij verantwoordelijk bent voor de personeelsadministratie en de roosters hebben we een tip voor je. Shiftbase is een webbased softwarepakket met rooser app dat alle administratieve werkzaamheden combineert. Je werkt op één plek in de cloud en hebt continu overzicht. De aan- en afwezigheid van werknemers, aanstaande verloven, het totaal aantal gewerkte uren per maand / kwartaal / jaar, aflopende contracten, de personeelskosten: waar je ook bent en hoe laat het ook is, je kunt in een paar klikken de benodigde informatie op je scherm laten verschijnen.

Geïnteresseerden kunnen op de site eeen gratis demo versie aanvragen. Tijdens een persoonlijke, telefonische demonstratie worden de belangrijkste tools uitgelegd. De proefperiode is vrijblijvend. Het Shiftbase team vindt het belangrijk dat je ervaart wat Shiftbase allemaal kan betekenen voordat je tot aankoop van het pakket overgaat. In die fase van uitproberen, kun je terugvallen op het Shiftbase Helpcenter. Hierbij de contactgegevens:

DifferentLab BV – Shiftbase

Groeneweg 2A

2718 AA, Zoetermeer

info@shiftbase. com

+31 (0)23 711 40 54

https://www.shiftbase.com/nl/