Msign studio
Image default
Industrie

Gebruik voor elke professionele klus spuitlijm in een drukvat

Voor elke professionele toepassing in diverse industrieën, bestelt u contact- of spuitlijm in een duurzaam en gebruiksvriendelijk drukvat. Canect houdt zich bezig met het constant ontwikkelen en innoveren van hoogwaardige lijmproducten met een duurzame en milieuvriendelijke verpakking. Deze specialist focust tijdens het ontwikkelen en produceren van de verschillende lijmen op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ontdek vandaag nog het hoogwaardige assortiment van deze internationale lijmproducent.

Mogelijkheden voor maatwerk

Door een drukvat te bestellen bij deze specialist, bent u verzekerd van professionele spuitlijm. Het drukvat is herbruikbaar en recyclebaar. De lijm droogt daarnaast minder snel op, waardoor het langer meegaat. Een drukvat voor spuitlijm werkt zeer prettig tijdens het uitvoeren van uw professionele werkzaamheden. Het is ook mogelijk om een maatwerkoplossing te laten creëren door deze specialist voor een optimale werking voor uw specifieke toepassing. Het resultaat is een spuit- of contactlijm met unieke eigenschappen waardoor u nog efficiënter kunt werken. Vraag deze lijmproducent naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een demo aan.

Extreem sterke contactlijm voor dakbedekking

De spuitlijm van uitstekende professionele kwaliteit bestelt u in een drukvat voor een gebruiksvriendelijke manier van werken. Deze lijmexpert ontwikkelt en produceert hoogwaardige spuit- en contactlijmen voor verschillende industrieën, bijvoorbeeld voor toepassingen in de dakbedekking. Hiervoor hebben de specialisten in het eigen laboratorium unieke EPDM-lijm met bijzondere eigenschappen ontwikkeld. De extreem sterke contactlijm is vorst- en vochtbestendig en zorgt voor een permanente verbinding. Ontdek de unieke EPDM-lijmen in het assortiment van deze lijmspecialist.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Ontdek het assortiment aan professionele spuitlijm of andere lijmen in een functioneel drukvat en bestel de juiste lijm voor uw project. De lijmen nevelen niet en zijn direct hechtend. Deze specialist voorziet u graag van vrijblijvend advies. U kunt ook contact opnemen met deze specialist voor een specifieke maatwerkoplossing voor een geoptimaliseerde werking. De contactgegevens vindt u via de webshop van deze specialist. Zij staan u graag te woord.