Msign studio
Image default
Industrie

Ontwikkel uw product optimaal dankzij kunststof spuitgieten

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw product en wilt u dit in kunststof laten spuitgieten? Door kunststof spuitgieten krijgt u ieder product dat u maar wenst in flexibele vorm! Of u nu werkzaam bent in railinfra, de bouw of de agrarische sector – Ponnoplastic heeft een oplossing voor u!

Van begin tot eind begeleiding bij de ontwikkeling van uw product verkrijgen

Natuurlijk bent u op zoek naar een partner die niet alleen het kunststof kan spuitgieten voor u, maar een partner die meedenkt van concept tot eindproduct. Als dit is wat u zoekt, dan moet u zeker eens de dienstverlening van Ponnoplastic onder de loep nemen. De innovatieve werkwijze van deze experts zorgt ervoor dat u altijd een kunststof eindproduct in handen krijgt dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Allereerst heeft u een kennismakingsgesprek waarbij uw wensen en ideeën worden besproken. Hierbij wordt de werkwijze van Ponnoplastic ook verduidelijkt, zodat u goed weet wat u van deze professionals mag verwachten. Daarna zet de technische tekenaar uw ideeën om in een concepttekening van uw product en wordt er eventueel een 3D-print gemaakt om een volledig beeld te krijgen van het product. Vervolgens wordt er een aluminium of stalen matrijs gemaakt waarin het kunststof spuitgieten uitgevoerd zal worden. Het eindresultaat is een verbluffend product dat volledig bij uw wensen past!

Plan een kennismakingsgesprek in met een van de professionele consultants

Bent u benieuwd wat PonnoPlastic voor u kan betekenen op het gebied van kunststof spuitgieten? Wacht dan niet langer en maak kennis met een van de consultants. Tijdens een kennismakingsgesprek leert u alles over de mogelijkheden die kunststof spuitgieten met zich meebrengt. Op de website vindt u alle contactgegevens zodat u snel een gesprek kunt inplannen. Wacht niet langer en start met de ontwikkeling van uw nieuwe product!

https://www.ponnoplastic.nl/