Msign studio
Beauty en verzorging

Geen foutjes meer met Real Techniques!

Het is altijd wel lastig vind je niet, de mascara precies goed op je wimpers doen zonder uit te schieten, met Real Techniques kwastjes is dit probleem helemaal opgelost, je hebt er nooit meer last van! Dit komt door het dunne kwastje wat ervoor zorgt dat er heel secuur gewerkt kan worden, zelf ben ik ermee in aanraking gekomen op advies van een medewerker van de klantenservice van Beauty88, al jaren haal ik van deze website mijn make up. Ik raadt hen nog steeds sterk aan wegens veel redenen, ik zal in deze blog vertellen waarom ik zo positief ben over hen en alle producten die ik aanschaf, van de Real Techniques kwastjes tot de teennagellak, alles is top!

Waarom ik mijn Real Techniques bij Beauty88 koop

Ik heb verschillende redenen waarom ik mijn Real Techniques niet bij een concurrent van Beauty88 koop maar bij hen zelf. Om te beginnen is het een webwinkel, het voordeel hiervan is dat er bij ieder product een uitgebreide uitleg staat van wat precies de voordelen zijn en hoe het product qua ingrediënten is opgebouwd. Als je in een drogisterij staat is het een stuk moeilijker vergelijken, omdat je hier slechts de verpakking ziet en hiernaast altijd om advies moet vragen bij een medewerkster, niet echt heel praktisch. Een ander voordeel van een webwinkel zoals Beauty88 is dat je niet de deur uit hoeft voor bijvoorbeeld de Real Techniques kwastjes, ze komen het gewoon bij je brengen! En bij een bestelling boven de veertig euro komen ze het gratis thuis afleveren en als je het voor half vijf besteld heb je het de volgende dag al in huis, wat wil je nog meer?

Meer weten?

Wil je meer weten over Beauty88 of over hun Real Techniques kwasten? Bezoek dan de website, hier staat alle informatie en krijg je direct een goed beeld of het een bedrijf is wat bij jou past of dat je toch liever fysiek je make up aanschaft. Deze voorkeur verschilt per persoon, maar als je meer een onlineshopper bent dan is Beauty88 zonder enige twijfel de beste optie.