Msign studio
Image default
Beauty en verzorging

Waarom kiezen voor een Oral-B elektrische tandenborstel?

Oral-B elektrische tandenborstels reinigen, in vergelijking met veel andere elektrische tandenborstels, veel dieper. Dit komt door de micro-vibrerende borstelharen die op de tandenborstel zitten. Deze micro-vibrerende borstelharen reinigen tot in de diepste punten van uw tanden en kiezen door de microtrillingen die ze overbrengen aan uw gebit. De ronde vorm van de Oral-B elektrische tandenborstels is niet voor niets, het reinigt beter dan de normale handtandenborstel omdat het om de volledige tand gaat en draait.

Volwassen tandenborstels

De volwassenen versie van de elektrische Oral-B tandenborstels heeft echter altijd de standaardkleuren paars, roségoud, wit en zwart. Deze kleuren zijn niet bij elk type beschikbaar, soms heeft u alleen de keuze uit wit en zwart. Alle Oral-B elektrische tandenborstels worden verpakt met een oplaadstation en opzetstuk. Voor volwassenen zijn er verschillende series beschikbaar om uit te kiezen, deze hebben allemaal hun eigen unieke sterkte en aankoopprijs. Op het moment zijn er vier series beschikbaar de Genius Serie, iO Serie, Pro Serie en de Smart Serie.

Kinderen tandenborstels

Naast de Oral-B volwassenen elektrische tandenborstels zijn er ook Oral-B kinderen elektrische tandenborstels. Zoals u misschien al wel had verwacht zitten er duidelijke verschillen tussen deze twee elektrische tandenborstels. De elektrische tandenborstels van kinderen en volwassenen hebben dezelfde reinigingskracht, maar de tandenborstel voor kinderen heeft wel een kleinere borstelkop en handvat. De kinderversie van de elektrische tandenborstel heeft echter wel extra zachtere borstelharen om het tandvlees van de kinderen te beschermen. Ook is de kinderen versie inbegrepen van de kindvriendelijke Gevoelige tanden modus.

 

Voor de kinderen is er ook een app genaamd ‘Disney Magic Timer App’ die het volhouden van het tandenpoetsen van twee minuten voor kinderen leuker maakt. Door deze app houd 90% van de kinderen het tandenpoetsen ook langer vol. Bij de kinderen versie van de elektrische Oral-B tandenborstels heeft het altijd een witte basis. Over deze witte basis zitten plaatjes, op het moment zijn er drie verschillende keuzes voor een print van Frozen (de film). Ook zijn er drie keuzes voor een print van star wars (de film). Verder is er één keuze voor een print van Minni mouse en één keuze voor een subtiele zebraprint.

Handtandenborstel

Oral-B biedt ook handtandenborstels aan. Deze handtandenborstels zijn beter dan de gemiddelde handtandenborstel, omdat deze tandenborstel een kruisende stand van de borstelharen heeft. Door de kruisende stand van de borstelharen reinigt deze de tanden goed. Maar de Oral-B elektrische tandenborstel is beter dan de handtandenborstel. Dit omdat de elektrische tandenborstel beter reinigt. Met de elektrische tandenborstels krijgt uw hele gezin dus een stralende lach, dat wil toch iedereen?

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/oral-b-tandenborstels/