Msign studio
Image default
Woning en Tuin

Gemakkelijk een houten overkapping op maat maken

Wil je graag zelf een houten overkapping op maat bouwen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Bij Doe Het Zelf Veranda bieden ze een compleet bouwpakket voor een overkapping op maat van douglas. Douglas is een duurzame houtsoort die uiterst geschikt is voor het bouwen van een buitenconstructie als een overkapping of veranda. Het hout is namelijk stevig en makkelijk bewerkbaar tegelijkertijd. Bij deze webshop haal je in één keer alles in huis om een stevige overkapping te maken die jarenlang meegaat.

Een bouwpakket op maat

Bij Doe Het Zelf Veranda verkopen ze complete bouwpakketten voor een houten overkapping op maat van douglas. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan in de bouwmarkt naar alle onderdelen voor je overkapping. Hun bouwpakketten bevatten al het benodigde hout, de montagematerialen en een duidelijke montagehandleiding. Wil je je overkapping helemaal naar wens maken? Ook dat is geen probleem! Je kunt bijvoorbeeld ledverlichting toevoegen aan het bouwpakket, zodat je tot laat in de avond buiten kunt zitten onder de Douglas overkapping. Ook kies je zelf of je een helder of een opaal polycarbonaat dak wilt uit laten voeren. Dit is erg bepalend voor hoeveel licht en warmte er door de overkapping komt. Dankzij deze handige webshop realiseer je in een mum van tijd een overkapping die volledig aansluit bij jouw wensen!

Realiseer je droomoverkapping

Een bouwpakket voor een houten overkapping op maat van douglas is ideaal als je vaak wilt genieten van de tuin, want deze houdt zon en regen tegen. Dankzij de praktische bouwpakketten van deze webshop heb je de overkapping ook nog eens snel in elkaar gezet. Je hoeft de deur niet eens uit, want het pakket wordt kosteloos bij je thuis bezorgd, of waar je de overkapping dan ook wilt laten leveren. Bestel snel een overkapping op maat online of maak een afspraak om de overkappingen in hun showroom te komen bekijken.