Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Keepershandschoenen die bij jou passen!

Ben jij de keeper in het voetbalteam? Dan heb je een belangrijke rol en moet je zoveel mogelijk ballen tegenhouden. Natuurlijk wil je dat dit zo goed mogelijk gaat! Het is dan ook van belang om goede keepershandschoenen te dragen. Het is immers niet prettig om een harde bal met volle vaart tegen te houden met je blote handen. Om deze reden zijn een goede paar keepershandschoenen essentieel! Je hebt geen pijn en kan makkelijk alle ballen tegenhouden! WIj vertellen je in deze blog alles over keepershandschoenen en waar je ze kan aanschaffen.

 

Verschillende soorten keepershandschoenen

Een goed paar keepershandschoenen zijn dus erg belangrijk bij een voetbalwedstrijd. Bij de aanschaf van keepershandschoenen, is het handig om te bedenken wat voor soort handschoenen je wilt. Als eerst heb je keepershandschoenen met een demping waardoor de impact van het shot wordt geabsorbeerd. Ten tweede heb je ook keepershandschoenen die deze demping niet hebben. Het is dus belangrijk dat je voor jezelf duidelijk maakt welke jij het prettigst vindt. Je wilt namelijk zelfverzekerd in het doel staan en alle ballen tegenhouden! Daarnaast heb je keepershandschoenen in verschillende formaten, voor kinderen en volwassenen. Het is belangrijk dat een keepershandschoen goed past om jouw hand. 

 

Verschillende kleuren keepershandschoenen

Naast de verschillende soorten en formaten keepershandschoenen, zijn er ook veel verschillende kleuren keepershandschoenen. Je kan kiezen voor opvallende keepershandschoenen. Het is voordeel hiervan is dat je ze minder snel kwijt raakt en anderen weten zo ook dat het jouw handschoenen zijn. Hou je niet van opvallend? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor effen en neutrale handschoenen. Bij de specialist SKOR vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten keepershandschoenen. Op de website van SKOR kan je gebruik maken van het filtermodel. Geef hier al jouw eisen en wensen door, zoals je maat, pasvorm, sluiting type, kleur en prijs. Vervolgens krijg je een mooi overzicht van alle keepershandschoenen die bij jou passen!

 

Online keepershandschoenen bestellen

Heb je jouw ideale keepershandschoenen gevonden? Dan kan je ze bij SKOR in het winkelmandje doen en vervolgens bestellen! Wist je ook dat je geen verzendkosten betaald bij een bestelling vanaf de €50,-. Haal dus snel al je voetbalspullen en heb het meteen compleet. SKOR is een speciaalzaak in voetbalartikelen. Wil je graag nog meer informatie of heb je een vraag. Neem gerust contact op met een van experts bij SKOR. Zij staan je vriendelijk te woord en helpen jou graag verder. 

 

https://skor.nl/