Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Loyaliteit bij klanten

Om grotere loyaliteit aan uw bedrijf te verbinden is het verstandig om verkoop op naam te stimuleren bij uw medewerkers, dit komt ten goede aan uw verkoophistorie. Hierdoor kunt u klanten beter adviseren en informeren. Een klantenpas kan hierin het registreren nog eenvoudiger maken. Hebben uw klanten al een klantenpas van uw bedrijf?

Klantenpas met loyaliteitsprogramma

Een klantenpas zorgt ervoor dat iedere unieke klant gekoppeld zit aan een unieke barcode. Bij het scannen komt alle benodigde informatie direct beschikbaar. Tevens is het mogelijk om hieraan een spaarsysteem te koppelen. Zo overtuig je klanten om een klantenpas te overwegen. En met een up-to-date postcode stratentabel is de klantkaart in no-time aangemaakt. Het kost de klant en u als ondernemer praktisch geen tijd. 

Na iedere aankoop heeft u de mogelijkheid om een tussenstand van het spaarsaldo op de kassabon of factuur af te drukken. Zo creëert u met uw eigen klantenpas een groot aantal voordelen, waardoor u veel klantgerichter kunt gaan werken. Klanten kunnen met het gespaarde saldo producten in uw winkel aanschaffen of sparen voor andere kortingen.

Punten sparen met klantenpas

Heeft de klant voldoende punten gespaard? Draai dan een waardecheque uit. Op iedere waardecheque staat een unieke barcode, zodat u bij inname alleen de barcode op de waardecheque hoeft te scannen. Tevens staan de NAW-gegevens van de klant en het gespaarde bedrag of het kortingspercentage op de waardecheque. Na het afdrukken kunt u alle spaartegoeden op nul zetten, zodat de klant weer opnieuw gaat sparen. In de klantkaart kunt u ook eenvoudig terugzien of uw klant een waardecheque heeft ontvangen en ook wanneer hij deze heeft ingewisseld. 

Informeren en adviseren

Vaak zijn klanten op zoek naar een specifieke maat, specifiek merk of een specifieke kleur. Om de loyaiteit te vergroten kunt u, op basis van deze informatie, klanten perfect adviseren. Denk aan een e-mail met de nieuwe collectie van zijn of haar favoriete merk. Zo bindt u klanten aan uw persoonlijke service.

Kassasysteem houdt loyaliteit bij

Kassasystemen zijn gebouwd om dit soort informatie op te slaan. Unieke barcodes, gekoppelde postcodetabellen, gespaarde punten. Eigenlijk ieder soort data van hetgeen hierboven beschreven. Het systeem houdt uw klanten geheel inzichtelijk!

Contact

Het Vendit kassasysteem voldoet aan al deze eisen en veel meer! Wilt u meer informatie over een kassa software oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

https://www.vendit.nl/

Gerelateerde artikelen

Overheidscommunicatie brengt mensen in beweging

Drie lekkere gerechten met fruit!

Zo zwem jij elke zomer in een schoon zwembad