Msign studio
Zakelijke dienstverlening

Met Dakmakers op uw dak kan er niks mis gaan

Een dak onderhouden ook als er geen directe overlast is, is van essentieel belang! Schade aan daken is in het begin namelijk vaak niet te zien. En de meeste schade begint nu eenmaal klein. Als professionele dakmakers willen we u graag van dienst zijn met allround service. Dat betekent dat we het hele jaar voor u klaar staan en niet alleen in noodgevallen.

Stuk voor stuk specialisten

Ieder teamlid bij Dakmakers is een specialist. De afgelopen jaren hebben we voor veel trouwe klanten renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Tegelijkertijd kunnen we u van dienst zijn met een ontwerp voor een nieuw dak. En is de nood aan de man, dan spoeden we ons richting uw dak. Tegenwoordig laten veel mensen zonnepanelen plaatsen. Als u dat ook overweegt, kunnen wij vrijblijvend een offerte maken. Belangrijk bij het kiezen van panelen zijn de energiebehoefte en de afmetingen van het dak. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen!

Goed en helder advies

U wilt snel advies over het dak van uw woning of bedrijf, en aanverwante zaken? Bel vandaag nog naar 085 022 0680. We staan u in alle rust te woord. Stuurt u liever een app, dat kan naar 06 19 61 03 27. Mailtjes zijn welkom op info @ dakmakers.nl.

De Dakmakers beheersen het vak van dakbeheer tot in de puntjes. Onze speerpunten zijn: het beperken van alle mogelijke risico’s, het verlagen van de kosten en het onderhoud van uw dak beheersbaar maken. Een totaalconcept inderdaad waar we trots op zijn en waarmee we ons onderscheiden van collega’s. Schade door een onverwacht heftige storm kunnen wij niet voorkomen, maar andersoortige dak-ellende vaak wel. Het draait namelijk om preventief onderhoud. Bent u nieuwsgierig in welke staat uw dak verkeert op dit moment? De Dakmakers komen graag snel bij u langs.

http://www.dakmakers.nl/