Msign studio
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe raamdecoratie voor in de eetkamer tijdens de feestdagen

Nu de feestdagen snel naderen, komt ook de komst van visite. Of het nu gaat om een familiebrunch of het organiseren van een speciale gelegenheid, de eetkamer is een centraal punt. Van het creëren van een prachtige look met op maat gemaakte raamdecoratie, tot de tafel dekken, hieronder geven wij jou een aantal opties als raamdecoratie voor in de eetkamer.

Vouwgordijnen

Creëer een eigentijdse ruimte in je eetkamer met vouwgordijnen, verkrijgbaar in een waaier van prachtige stoffen en patronen. Vouwgordijnen bieden een inspirerende keuze aan prachtige stoffen, van chic doorschijnend tot ondoorzichtig. Zachte plooien van hoogwaardige, door designers geïnspireerde stoffen cascaderen prachtig in het diffuse licht en scheppen zo een uitnodigende sfeer voor je gasten.

Honingraat plisségordijnen

Wil je het licht en luchtig houden? Verfraai je eetkamer met neutrale plisségordijnen die goed passen bij verschillende inrichtingsstijlen en kleuren. Onze plissés bieden een moderne aanblik met uitstekende isolerende eigenschappen. Hun kleine honingraatvormige zakken houden lucht tegen uit of in je eetkamer om de energie-efficiëntie te verhogen. Met een brede waaier van keuzes kun je met plisségordijnen de juiste hoeveelheid natuurlijk licht kiezen die in je huis binnenkomt.

Houten jaloezieën

Maak een geraffineerd statement met glanzend-rijke houten jaloezieën in je eetkamer. Met een verscheidenheid aan kleuren, waaronder rijke aardetinten en textuur afwerkingen, vullen houten jaloezieën je bestaande inrichting aan met een verbazingwekkende reeks stijlen. Onze jaloezieën van echt hout weerspiegelen tijdloos ambachtelijk vakmanschap voor ingetogen elegantie. Combineer ze met prachtige gordijnen om je volledige controle over privacy en lichtinval te geven.

Duo rolgordijnen

Maak van je eetkamerramen een moderne blikvanger terwijl je zacht, natuurlijk licht binnenlaat met duo rolgordijnen. Als een van onze meest populaire en innovatieve raamdecoraties hebben onze duo rolgordijnen twee lagen stof voor meer privacy, terwijl ze toch diffuus natuurlijk licht binnenlaten. Hun strakke, moderne lijnen, gecombineerd met transparante en lichtdoorlatende stoffen, leveren een verfijnde look die altijd in de mode is.

Neem een voorsprong deze feestdagen door op maat gemaakte raambekleding te kiezen die perfect bij je eetkamer past.

 

 

https://www.raamdecoratie.com