Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een binnenzonwering? Ga voor jaloezieën

Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een goede binnenzonwering voor je nieuwe woning. Anno 2021 zijn er ontzettend veel verschillende opties. Denk aan rolluiken, rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën. Maar welke vorm van binnenzonwering is nu de beste optie? Wat ons betreft zijn dat jaloezieën. Weten waarom? We vertellen je er meer over in dit blog. 

Verschillende opties

Jaloezieën zijn  in ontzettend veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt kant en klare jaloezieën kopen in verschillende groottes, maar je kunt ze ook vaak op maat laten maken. Zo sluiten ze goed aan op het raamkozijn, waardoor ze ook nog eens isolerend werken. Qua materiaal zijn jaloezieën van aluminium en hout op dit moment de meest populaire opties. 

Stofvrij in enkele seconden

Rolluiken en gordijnen zijn vaak ontzettend lastig schoon te maken. Hier heb je met jaloezieën zeker geen last van. Maak de zonwering met een plumeau in een handomdraai stofvrij. Eventuele vlekken poest je er met een doekje zo vanaf! Ben je allergisch voor stof? Dan zijn jaloezieën voor jou absoluut de beste keuze. 

Geen last van pottenkijkers

Met jaloezieën bepaal je zelf hoeveel daglicht een ruimte binnenkomt. Staat de brandende zon vol op je slaapkamer, maar heb je toch een beetje licht nodig? Kantel de lamellen en kies zo zelf hoeveel zonlicht er precies naar binnen schijnt. Houd je niet van pottenkijkers? Ook dan bieden jaloezieën een uitkomst. Door de lamellen lichtjes te kantelen, kan niemand door het raam naar binnen kijken, maar krijg je wel nog voldoende daglicht binnen om niet volledig in het donker te zitten. 

Jaloezieën voor ieder budget

Bovendien zijn jaloezieën geschikt voor iedere portemonnee. Je kunt namelijk kiezen voor een budgetvariant of een luxere uitvoering. Op zoek naar jaloezieën van goede kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Raamdecoratiedeal. Hier vind je jaloezieën in verschillende prijsklassen en gemaakt van diverse materialen. 

https://raamdecoratiedeal.com/