Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Opberg kist, praktisch en multifunctioneel

Vroeger kon je een opbergkist hout alleen verkrijgbaar in eenvoudige ontwerpen en beperkte kleuren. Tegenwoordig vindt je ze echter in allerlei decoratieve patronen. Je kunt ze zelfs gebruiken als decor voor uw woonruimte terwijl je er essentiële zaken in bewaart. Onnodig te zeggen dat ze zowel decoratief als nuttig zijn. Dankzij bepaalde technologische innovaties zijn deze dozen veelzijdig geworden.

Betrouwbare kracht

Je kunt ook de sterkte van houten kisten en kartonnen dozen vergelijken wanneer je probeert kilo’s boeken erin op te bergen. Als je de boeken in een houten kist verpakt, blijven ze in de kist, hoe zwaar ze ook zijn. Als je daarentegen een kartonnen doos gebruikt, vallen de kilo’s boeken door de bodem.

Milieuvriendelijk

Het is ook het vermelden waard dat wanneer je houten opbergdozen kiest in plaats van kartonnen of plastic dozen, je een milieuvriendelijke keuze maakt. Ze zijn duurzaam omdat leveranciers meestal nieuwe bomen planten in plaats van de bomen die ze kappen. Wanneer ze op de juiste manier worden weggegooid, kunnen ze uiteenvallen, ontbinden en grond worden. Dit gebeurt niet met plastic. In plaats daarvan vervuilt het de bodem en veroorzaakt het watervervuiling.

 

Zoals we al zeiden, kunt je houten opbergdozen hergebruiken voor decoratieve doeleinden. Je kunt ze ook hergebruiken voor andere projecten. Op koude winternachten kunt jeze ook gebruiken om uzelf warm te houden. Breek het hout gewoon af en gooi de planken in de open haard.

Waarom we van houten opbergdozen houden:

 

1. Seizoensgebonden accessoires

Die omvangrijke sjaals, handschoenen en mutsen kunnen zoveel ruimte innemen (en raken gemakkelijk kwijt!). Berg ze buiten het seizoen op, of zet een open doos bij de deur tijdens de koude maanden.

2. Kinderspeelgoed

Houd de chaos onder controle en maak het opruimen gemakkelijk door speelgoed en knuffels in netjes gestapelde opbergdozen te stoppen. Ook de rieten poppenwagen waar je vroeger mee speelde, kun je hier veilig in op slaan.

3. Delicates

Houd lingerie, slips en andere delicate items in topconditie door ze apart op te bergen van items die kunnen blijven haken of scheuren.

4. Voorraadkast en feestartikelen

Keuken- en hobbyspullen raken gemakkelijk verstopt voor onze ogen. Berg blikken, bekers, servetten, linten, papieren handdoeken en meer netjes op.

5. Tafellinnen en servetten

We houden ervan gasten te ontvangen met ongerepte servetten en linnengoed. Was en bewaar ze om beestjes, stof en verkleuringen tussen de tafelschikkingen te voorkomen.

6. Vakantie-versiering

Tis het seizoen om al uw vakantiedecoratie te sorteren en ordelijk op te bergen voordat de gekte begint!

7. Sportkleding

Naar de sportschool gaan is het halve werk. Vergemakkelijk het proces door snel toegang te hebben tot je sportkleding in plaats van door je lades te rommelen.

8. Hangende dossiers en boeken

Dump de lompe metalen archiefkasten en vervang ze door een stijlvolle opberger.

Tips en trucs voor seizoensopslag

Een goede voorbereiding en verpakkingstechniek zijn essentieel voor het behoud van je kleding en linnengoed tijdens langdurige opslag. Volg deze tips om vlekken, vergeling, schimmel en beestjes te voorkomen.

 

https://gezondekoers.nl/aandoeningen-en-ziekten/de-voordelen-van-de-speelgoedkist/