Msign studio
Winkelen

Optimale goudprijs per gram

Een slimme verkoper van goud gaat altijd voor de beste prijs. Hij of zij zoekt uit welke inkoper de beste goudprijs per gram geeft. Oude gouden sieraden brengen zo het meeste op. In de meeste gevallen betalen goudwisselkantoren direct uit. Als u weet welke inkoper de beste goudprijs per gram hanteert, kunt u met een groot bedrag de deur uit lopen.  

Onderhandelen over goudprijs per gram

In sommige gevallen is het mogelijk te onderhandelen over de goudprijs per gram. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de kwaliteit van het goud dat u aanbiedt en de hoeveelheid. Biedt u een bijzonder sieraad aan dat is voorzien van edelstenen? Dan kan de inkoper meer willen bieden, waardoor u hoger uitkomt wat betreft de goudprijs.  

Overige diensten

De meeste goudwisselkantoren kopen niet alleen gouden sieraden in, maar ook handelen ook in zilver en doen taxaties. Voor de beste goudprijs kan de verkoper beter niet alleen afgaan op de taxatie van de koper. Deze is erbij gebaat de taxatie zo laag mogelijk uit te laten komen. De ervaring leert dat goed zoeken en onderhandelen uiteindelijk de beste goudprijs per gram oplevert.

https://www.goudnl.nl/inkoop-goudprijs-en-zilverprijs