Msign studio
Auto’s en Motoren

Paruzzi: internationale koploper in levering van klassieke VW onderdelen

Van het aanbieden van kitcars op Keverchassis tot internationaal leidend bedrijf in onderdelen voor klassieke Volkswagens. Dat is in één zin het verhaal van Paruzzi Classic VW Supplies, dat na een bescheiden start in 1989 tegenwoordig de nummer-1-webwinkel in Keveronderdelen en andere luchtgekoelde Volkswagens is. Online via de website Paruzzi.com bestellen is eenvoudig. Bovendien is er een gratis Paruzzi app in de App Store beschikbaar.

Snel het juiste VW onderdeel vinden uit een groot aanbod

Paruzzi heeft meer dan 60.000 Volkswagen onderdelen, verkregen uit wereldwijde import of in eigen beheer ontwikkeld. Er is een Paruzzi onderdelencatalogus beschikbaar in boekvorm en je vindt alle verschillende onderdelen eenvoudig op de website. Selecteer je Volkswagen, typ het specifieke onderdeel in het zoekveld of vind je VW onderdeel in de betreffende onderdelengroep. Als je je onderdelen op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, worden deze dezelfde dag nog verzonden.

Rijden in een Kever met een vakkundig gereviseerde motor

Paruzzi helpt je onder meer aan een gereviseerde Kever motor. Deze getunede motoren worden sinds 1998 in de eigen werkplaats gebouwd. Enkele honderden tevreden eigenaren van luchtgekoelde Volkswagens rijden momenteel met een door Paruzzi gereviseerde motor rond. De motor wordt speciaal voor jou gemaakt en heeft hierdoor een levertijd van minimaal drie weken. Je krijgt twee jaar garantie op de klassieke Volkswagen motor. Wil je meer informatie over het aanbod of de dienstverlening van Paruzzi? Bel ons gerust op (+31(0)113 503 555), stuur ons een e-mail of vul het contactformulier op onze website in. Je kunt ook onze onderdelenshop in Yerseke bezoeken.

https://www.paruzzi.com