Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Professionele stofzuigers

Professionele stofzuigers

Een industriële stofzuiger voldoet aan specifieke wensen en voorwaarden binnen een branche. Per branche kunnen deze wensen verschillen en voor deze verschillende wensen zijn er verschillende stofzuigers verkrijgbaar. De verschillende soort professionele stofzuigers hebben ieder unieke kenmerken, waardoor een (uitdagende) schoonmaaktaak goed kan worden opgepakt. Wij vertellen u graag meer over de professionele stofzuiger. Wie weet schittert uw onderneming met deze professionele stofzuiger binnenkort beter dan ooit tevoren. 

 

Hoge zuigkracht

Een professionele stofzuiger is voorzien van een van een speciale motor. Deze motor heeft de mogelijkheid om verschillende vloeistoffen op te zuigen en deze vervolgens op te slaan in een ketel. 

De waterstofzuiger bestaat uit drie onderdelen: de ketel, de motor en de slang. Dankzij de speciale motor en de hoge zuigkracht is de waterstofzuiger in staat om vloeistoffen op te zuigen vanaf elke ondergrond. 

 

Wanneer kiest u voor een waterstofzuiger?

Voor het opzuigen van vloeistoffen is een industriële waterstofzuiger de beste keuze. 

In een horecabedrijf is het niet bijzonder dat er een keer een drankje opvalt en in de industriële hal is het niet bijzonder dat er een aantal lekkende vloeistoffen zijn. Op dit makkelijk en snel op te kunnen ruimen, wordt tijdens de reiniging gebruik gemaakt van een waterstofzuiger. Deze zuigt de overbodige vloeistoffen binnen no-time op, waardoor het werk kan worden voortgezet zonder een grote kans op ongevallen bij een gladde ondergrond. Het verschil met een ‘gewone’ waterstofzuiger is dat een industriële waterzuiger moet voldoen aan hoge veiligheidseisen. Daardoor kunnen er vloeistoffen die in de industrie lekken op de vloer, worden opgezogen met een professionele waterzuiger.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met een Professionele stofzuiger van FTG haalt u een betrouwbare oplossing in huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service. 

 

https://facilitytradegroup.nl/