Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Relatiegeschenken van BudgetGift.nl

Relatiegeschenken van BudgetGift.nl

Met bedrukte relatiegeschenken kunt u reclame maken voor jouw bedrijf. Iedereen vind het leuk om cadeautjes of gratis items te krijgen. Natuurlijk moet je deze niet onbedrukt weggeven, maar laat jouw logo of tekst op de relatiegeschenken drukken. Hierdoor maak je gelijk reclame voor je bedrijf. Wist je dat 9 van de 10 relatiegeschenken gebruikt wordt? Jouw giveaway wordt dus bijna 100% zeker gebruikt door de ontvanger.

Er zijn enorm veel relatiegeschenken. Dat maakt het gelijk ook een stuk lastiger om het juiste geschenk te kiezen die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Een goede tip is dat je het dicht bij jouw bedrijf moet houden. Ga bijvoorbeeld geen notitieboekje cadeau geven als u een bedrijf bent gespecialiseerd in de bouw. Een notitieboekje past nu niet bepaald bij een bouwvakker. Houdt het relevant. Kies bijvoorbeeld voor een muts, flesopener, warme jas of fijndragend T-shirt. Hier heeft een bouwvakker veel meer aan.
Het is dus belangrijk om een relatiegeschenk te kiezen die past bij jouw bedrijf. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer factoren voor het vinden van een passend relatiegeschenk, namelijk:

– Wat is de doelgroep?
– Een traditioneel geschenk of toch iets nieuws?
– Welke kleur moet het hebben?
– Kwaliteit of kwantiteit?
– Hoe snel heb je het nodig?
– Wat is het budget?

Dit zijn allemaal factoren die helpen bij het vinden van het juiste relatiegeschenk.
Daarnaast is het ook belangrijk hoe u het geschenk wilt laten bedrukken. Ieder geschenk kan op één of meerdere manieren bedrukt worden met jouw logo. Houdt hierbij goed rekening met de vorm van uw logo. Als je jouw logo in tact en leesbaar wilt houden, is het goed om na te denken of uw logo ook echt past op het geschenk. Heb je bijvoorbeeld een rond logo? Dan gaat dit niet op alle pennen passen. De meest pennen kunnen maar maximaal 6 mm hoog gedrukt worden. Een rond logo wordt hier dus niet zichtbaar. Natuurlijk zijn er wel pennen die rondom bedrukt kunnen worden, maar passen die pennen dan ook bij uw huisstijl?

Een andere tip is dat je niet te laat moet beginnen met het zoeken en laten bedrukken van je relatiegeschenken. Vaak heb je niet 1 geschenk nodig, maar 100 of misschien wel 1000. Grote aantallen heeft tijd nodig om te laten drukken. Meestal is dit rond de 5 à 7 werkdagen, drukke periodes zoals kerst uitgezonderd. Wil je iets custom laten maken? Dan heeft dit meestal wel 4 tot 6 weken nodig. Heb je een groot evenement of wil je iets nieuws presenteren met een relatiegeschenk? Denk hier dus al in een vroeg stadium over na.

Er zijn veel relatiegeschenkbedrijven online te vinden. Welke is nu de beste of het meest betrouwbaar? Wij raden aan om een kijkje te nemen op de website van BudgetGift.nl. Hoewel het suggereert dat ze alleen goedkope relatiegeschenk hebben, biedt BudgetGift.nl relatiegeschenk aan van alle prijsklassen. De kans is dus groot dat je een passend relatiegeschenk vind op de webshop van het bedrijf uit Deventer.

Denk goed na over welke relatiegeschenken je wilt hebben en bestel deze op de website van BudgetGift.nl