Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Soorten garantie op stucwerk: waar moet je op letten bij het kiezen van een stukadoorsbedrijf

Wanneer je wilt gaan voor hoogwaardig stucwerk voor prachtige gladde muren, dan is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen. Maar hoe weet je zeker dat je na de oplevering 100% tevreden bent met het eindresultaat? Hierdoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende soorten garanties die worden aangeboden op stucwerk voordat je in zee gaat met een stukadoorsbedrijf. In dit artikel worden de verschillende garanties op stucwerk besproken en geven we tips waar je op moet letten wanneer je een stukadoorsbedrijf kiest.

NOA-Garantie bij Stucadoorsbedrijf de Vries

Wanneer je kiest voor Stucadoorsbedrijf de Vries, dan ben je gegarandeerd dat je samenwerkt met een bedrijf dat staat geregistreerd bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging van Afbouwbedrijven (NOA). Doordat ze ingeschreven staan bij de NOA, heeft u als klant altijd recht op de NOA-garantie. Deze garantie zorgt ervoor dat klanten de zekerheid hebben dat het stucwerk op een hoogwaardig professionele manier wordt uitgevoerd. Stucadoorsbedrijf de Vries staat garant voor de kwaliteit van het werk en de duurzaamheid ervan. Je kunt daarom ervan uitgaan dat als je bij dit bedrijf je werk laat uitveoren, dat je investering is beschermd.

Garantie op materialen en uitvoering

Naast de NOA garantie biedt Stucadoorsbedrijf de Vries ook garantie op de materialen die worden gebruikt. Je bent hierdoor verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit die geschikt zijn voor je stucwerkproject. Het bedrijf garandeert ook dat de uitvoering van de opdracht correct wordt uitgevoerd. Je bent hierdoor verzekerd van een correcte uitvoering en een eindresultaat dat aan alle verwachting voldoet.

25 jaar ervaring

Doordat Stucadoorsbedrijf de Vries al meer dan 25 jaar ervaring heeft, weten bedrijven dat ze dit bedrijf kunnen vertrouwen. Ze hebben in al die jaren al honderden projecten met veel stucces afgerond en ze beschikken over veel kennis en ervaring binnen het vakgebied. Het team bestaat uit meer dan 15 professionele stukadoors die elke dag het beste uit hun werk halen om tot de mooiste eindresultaten te komen voor haar klanten.

Als u dus op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf in regio Rotterdam die u voorziet van alle nodige garanties, waardoor u zeker bent van een eindresultaat dat aan uw wensen voldoet. Dan is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat staat geregistreerd bij de NOA en veel jaren werkervaring heeft. Stucadoorsbedrijf de Vries voldoet aan al deze vereisten. Bovendien zijn ze ook gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende soorten stucwerk, zoals raapwerk, schuurwerk, latex spuiten en buiten stucwerk. Wat uw opdracht ook is, ze kunnen u hiermee helpen. Bent u overtuigd van de kwaliteiten die stucadoorsbedrijf de Vries te bieden heeft? Dan hopen we u binnenkort te mogen verwelkomen als tevreden klant.

 

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/