Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw grootkeuken verdient een biologisch onderhoud

Bij Valor Services Group in Breda, Tilburg en Eindhoven zoeken ze altijd naar nieuwe en innovatieve manieren om u te helpen met het onderhoud van uw grootkeuken. Zo ontwikkelden ze recent een uniek systeem om afzuigkappen automatisch te reinigen. Dit is niet alleen tijdbesparend, maar ook nog eens ecologisch. Ze gebruiken immers een biologisch product voor dit onderhoud. Deze experten staan al heel wat jaren voor u klaar met het beste materiaal voor de reiniging van uw grootkeuken.

De vele voordelen van automatische reiniging

Als u Valor Services Group inschakelt voor het onderhoud van uw grootkeuken kan u altijd rekenen op de beste reiniging. Wanneer u daarbovenop ook nog eens kiest voor de automatische en biologische reiniging van uw afzuigkap, zit u helemaal goed. Dankzij dit nieuwe systeem moet namelijk geen jaarlijkse reiniging meer inplannen. U moet dus geen vrije dagen meer opgeven om een externe firma langs te laten komen. Daarnaast is uw grootkeuken permanent brandveilig. Er zijn oneindig veel voordelen als u kiest voor de bio-behandeling van uw afzuigkappen.

Hoe werkt BioVent?

Het automatische systeem dat ook wel BioVent wordt genoemd, werkt op basis van verneveling. Daardoor worden de vetten die in de afzuigkap vastzitten, afgebroken. Wanneer de ervaren schoonmakers langskomen voor een jaarlijks onderhoud van de rest van uw grootkeuken, verwijderen ze het residu dat achterblijft. Dit handige systeem werkt bovendien ook in de kanalen en motorbehuizing van uw afzuigkap. Zo hoeft u zich hier nooit meer zorgen over maken.

Ontdek nog meer diensten van dit bedrijf

BioVent is natuurlijk slechts één van de vele diensten die dit bedrijf aanbiedt. U kan hen dus altijd bereiken voor meer informatie over al hun andere diensten. Zij helpen u met veel plezier verder om het juiste onderhoud voor uw bedrijf of horeca te vinden. Ontdek dus snel wat deze experten allemaal aan te bieden hebben.

https://www.valorservicesgroup.nl/