Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten landkaarten voor aan de muur!

Wil je graag iets nieuws aan de muur? Of kijk je al een lange tijd naar een kale witte muur? Dan is het tijd om iets te zoeken om op te hangen. Er is erg veel mogelijk en dat maakt een keuze maken natuurlijk lastig. Heb je niet zo veel met dieren, bloemen of voertuigen aan de muur? Dan is een wereldkaart poster misschien een goede optie voor jou. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Lees dan snel verder! 

Vintage 

Wereldkaarten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als je aan een wereldkaart denkt dan zie je waarschijnlijk een grote blauwe met groene kaart voor je, die altijd in het aardrijkskundelokaal hing. Dit is waarschijnlijk veel te groot voor bij jou aan de muur, maar er zijn ook kleinere. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kleine vintage kaart, deze heeft een bruine kleur.

Stadskaart op hout 

Als je niet van een vintage stijl houdt dan kan je ook kiezen voor een wereldkaart op hout. Deze zijn wit met een zwarte opdruk. Ze zijn verkrijgbaar met de kaart van jouw favoriete stad. Dus heb je een speciale herinnering aan een reis die je ooit gemaakt hebt? Dan is het natuurlijk leuk om de kaart in huis op te hangen, zodat je elke keer die fijne herinneringen ophaalt. 

Stadskaart op canvas 

Deze stadskaarten zijn niet alleen in hout verkrijgbaar, maar ook op canvas. Dit geeft net een andere uitstraling. Je kan hierbij kiezen voor zwarte of bruine latten. Ook zijn deze kaarten verkrijgbaar in verschillende formaten, dus voor iedere ruimte is het mogelijk! 

Shop jouw nieuwe landkaart

Ben je enthousiast geworden over een van deze landkaarten? Neem dan een kijkje op de website van sweetlivingshop. Zij hebben een enorm aanbod aan decoratie en meubels, zo vind je altijd iets wat bij jou past! Voor meer informatie kan je contact opnemen via de mail of telefoon. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/