Msign studio
Woning en Tuin

Wat een lamelparket zo uniek maakt

De vloer is een belangrijk deel van het interieur van een huis, maar wat is nu de beste optie, ga je voor een houten vloer, een lamelparket (klik hier voor de website) of vinyl? In deze blog zal ik wat meer details vertellen over deze opties om jullie te helpen met het maken van een keuze. De informatie die ik in deze blog vertel heb ik verkregen van Bax Houthandel, dit is een bedrijf wat in hout handelt, zoals de naam al zegt. Onder andere vloeren worden hier verkocht en tijdens mijn bezoek aan de showroom ben ik ingelicht over allerlei verschillende soorten vloeren waardoor ik nu voldoende kennis heb om hierover te schrijven.

Een houten vloer, lamelparket of vinyl?

Van de bovenstaande opties, de houten vloer, het lamelparket en een zijl/vinyl heb ik tijdens mijn bezoek aan Bax Houthandel veel informatie over ontvangen. Om maar te beginnen met een lamelparket, want dit is toch wel de vloer die het meeste raakvlak had met mijn wensen. Ik zal beginnen met de voordelen van een lamelparket, de eerste is de prijs. Een lamelparket is redelijk eenvoudig aan te leggen en hierdoor heeft het ook helemaal geen hoge prijs, zowel niet voor het materiaal als voor de montage. De montage kun je namelijk helemaal zelf doen! Hiervoor is geen specialist nodig. Een ander voordeel is dat een lamelparket heel makkelijk schoon te maken is, dit vooral ten opzichte van een houten vloer met veel reliëf, een vloer van vinyl is ook goed schoon te maken, maar heeft toch een iets minder mooie uitstraling dan een lamelparket. Het laatste voordeel aan een lamelparket van Bax Houthandel vind ik namelijk hoe het eruit ziet, erg mooi ondanks de lage prijs.

Meer weten?

Mocht u na het lezen van deze blog behoefte hebben aan meer informatie over een lamelparket of een van de andere beschreven opties. Adviseer ik u om binnen te stappen bij Bax Houthandel, hierdoor ben ik ook een stuk wijzer geworden na de instructies die de man in de showroom aan mij verteld heeft. Bovendien krijgt u hierdoor ook een goede indicatie van de prijs die u zal gaan betalen.