Msign studio
Image default
Beauty en verzorging

Wil jij wimperextensions laten zetten in omgeving Hengelo?

Het scheelt je tijd en het ziet er mooier uit. Het gaat hier om wimperextensions, deze zijn vaak namelijk donker van kleur wat ervoor zorgt dat je heen of weinig mascara op hoeft te doen. Deze hoef je er dan ook niet meer af te halen. Het is een trend onder vrouwen (en soms ook mannen) om je wimpers te laten verlengen. Wimperextensions zijn stukjes wimper die tussen je eigen wimpers worden aangebracht met een speciale lijm. Haartje voor haartje worden deze geplaatst zodat er een zo mooi mogelijk resultaat ontstaat. Zo krijg je vollere maar toch natuurlijk ogende wimpers. Hiervoor hoef je dus niet dagelijks nepwimpers op te plakken. Dat is vaak een lastige en vervelende klus om steeds te moeten doen. Daarnaast laten deze vaak los en dat ziet er helemaal niet uit. Laat daarom wimperextensions zetten in Hengelo.

Geen of minder make-up nog nodig.

Met wimperextensions hoef jij je geen zorgen meer te maken over of je make-up goed zit. Met je volle wimpers zie je er altijd goed uit. In Hengelo kun je deze wimpers op een goede manier laten zetten. Met je wimperextensions zie je er ook in het zwembad mooi uit.

Een nadeel van wimperextension zijn wel dat het maar tijdelijk is. Je moet ze steeds weer opnieuw laten bijvullen. Let ook op bepaalde make-up soorten en reinigers die niet goed matchen met de lijm van de wimperextensions. In een salon in omgeving Hengelo zullen ze genoeg tips geven bij het verzorgen van de wimpers. Nadat de wimpers zijn gezet moet de lijm wel een tijd goed uitharden. Ga daarom niet meteen met je gezicht in een kussen slapen. Hou je wimpers bij met een speciaal wimperkammetje.

Voor een mooiere oogopslag kun je in Hengelo wimperextensions laten zetten tegen betaalbare prijzen.