Msign studio
Woning en Tuin

Win altijd goed advies in

BTL heeft als bedrijf drie verschillende afdelingen. Dit zijn BTL Realisatie, BTL Bomendienst en BTL Advies. Dit laatste onderdeel van het groene architecten- en ingenieursbureau kun je weer onderverdelen in diverse expertises.

Expertises binnen de afdeling Advies

De expertises zijn de volgende. Groenbeleid & Strategie, Voorbereiding & Realisatie, Organisatie & Beheer, Ecologie & Natuurwetgeving, Landschapsarchitectuur, Tuinarchitectuur, Dak- en Gevelgroen, Spelen en tenslotte Sport. Over deze expertises kun je lezen op de website van het bedrijf of neem je contact met ze op. Daarnaast is het mogelijk een brochure aan te vragen waarin staat wat de afdeling BTL Advies voor je kan betekenen.

 

Sport- en speelvelden

De diverse expertises zijn allemaal gericht op advies maar dit wil niet zeggen dat ze niet uitgevoerd kunnen worden door het bedrijf zelf. Ze hebben namelijk ook een afdeling Realisatie die het gegeven advies in de praktijk kan uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld als gemeente advies aangevraagd omtrent het aanleggen van speel- en sportvelden? Dan geeft BTL advies waar je deze kunt plaatsen en hoe ze eruit kunnen komen zien maar kunnen ze ook door hun eigen professionals aangelegd worden. Omdat onderhoud hierbij van groot belang is doen ze dit ook. Speelplekken dienen veilig te zijn en worden periodiek gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Alles binnen één bedrijf

Op deze manier heb je slechts met één bedrijf te maken. Zo ben je er altijd van verzekerd dat het overzicht behouden blijft en de ene afdeling weet waar de andere mee bezig is. Je hoeft niet tal van bedrijven te benaderen om de verschillende klussen uit te voeren want dit wordt door een en hetzelfde bedrijf gedaan. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk omdat je dan altijd weet waar je terecht kunt als er iets veranderd dient te worden of je meer advies wilt hebben.