Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Lounge sets brengen buitenshuis

Maak uw patio of tuin het zenuwcentrum van comfort en luxe met een loungeset. Dit ensemble is ontworpen om u een onvergetelijk verblijf te bieden in een rustige en ontspannende omgeving. De rustieke look zal een unieke flair aan uw tuin of patio toevoegen.

 

Maak een ontspannende, elegante tuin door een prachtig vervaardigde buitenbank te kiezen die is ingesteld van dit merk. De zachte kussens zijn ideaal om te loungen in de tuin na een zware dagen. U kunt ook de sofa gebruiken tijdens de avonden met familie en vrienden als een perfecte achtergrond voor het socialiseren. 

 

Kies uit een verscheidenheid aan loungesets in de sofa’s. Elk design en kleuren bieden een andere combinatie van tuinmeubilair die geschikt is voor verschillende instellingen. Rustieke houten sets, vintage terracotta, chique ijzer en chique rieten meubels zijn enkele van de prachtige ontwerpen van de loungesets.

 

De rieten en ijzeren sets zijn stijlvol en komen in moderne en klassieke ontwerpen. Kies een ontwerp dat uw buitenruimte het beste complimenteert. De ijzersets zijn verkrijgbaar in verschillende tinten zoals natuursteen of roestvrij staal. Deze outdoor lounge meubelsets bieden een rustieke aantrekkingskracht met de hedendaagse aanraking van het rieten meubilair.

 

Uw loungeset wordt geleverd met een bijpassende Ottoman. De Ottoman biedt extra zitplaatsen tijdens de warme zomeravonden. Er is een ronde rug met twee armleuningen en de sofa-sets zijn er in verschillende kleuren en maten. Kies een Ottomaanse met een hardhoutframe en met of zonder een piek. De ligstoel kan worden verlaagd en de benen van de loungestoel kunnen worden gevouwen om meer ruimte te creëren om in de tuin rond te lopen.

 

Poedercoating stalen frame is de meest geschikte componenten voor de tuinloungesets. Dit materiaal is roestbestendig en kan bestand zijn tegen vocht. De kracht voorkomt dat de frames instorten wanneer er te veel gewicht op hen is. Poedercoating stalen frame kan ook bestand zijn tegen zonlicht en Uv-stralen.

 

Sommige sets bieden een keuze van zitplaatsen. De patio-meubelsets bieden drie sofa-sets die overal in de tuin kunnen worden geplaatst. De sofa sets bieden hoge rug kussens om extra zitplaatsen te bieden tijdens de warme avonden. Sommige sofa-sets bieden opslagruimten onder de kussens om ervoor te zorgen dat de kussens niet vies worden.

 

Er is een grote verscheidenheid aan tuinmeubilair voor uw tuin. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen zoals riet, hout, aluminium, ijzer en aluminium. Elk materiaal biedt verschillende kwaliteiten zoals duurzaamheid en laag onderhoud. Uw tuinmeubilair duurt lang als u aandacht besteedt aan de details, zoals de kwaliteit van het frame, het type kussens, de beschikbare hoeveelheid opslagruimte en het type Ottomans en de sofa-sets die het meest geschikt zijn voor uw lounge.


https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/