Msign studio
Image default
Aanbiedingen

Zo zwem jij elke zomer in een schoon zwembad

De zomers in Nederland worden steeds warmer, en je weet wat dat betekent; we hebben steeds meer verkoeling nodig. Dit is op verschillende manieren mogelijk, maar echt de meest geweldige manier is een zwembad. Feesten, sporten, afkoelen, bruin worden en spelen. Het kan allemaal in een zwembad. Van jong tot oud iedereen heeft er plezier van. Maar een zwembad is niet zomaar een aankoop, het is een aankoop die ook onderhoud nodig heeft. Zo nu en dan moet het schoongemaakt worden, gelukkig kan je een groot deel van de viezigheid buiten houden met een afdekzeil zwembad. Wij gaan hier meer over vertellen in deze blog.

Geen vieze bladeren meer in het zwembad
Een vies zwembad komt doordat er van alles in het water waait en er verschillende beesten in kunnen vliegen of terechtkomen. Helemaal als je er een half jaar geen gebruik van maakt, is het voor het zwemseizoen begint nodig om het zwembad weer schoon te maken en eventueel op te warmen. Dit onderhoud kost minder tijd als je gebruik maakt van een afdekzeil voor uw zwembad. Een afdekzeil houdt namelijk al het vuil tegen, waardoor je alleen nog de bodem hoeft schoon te maken, maar niet van alles uit het water hoeft te halen. Tijdens het zwemseizoen kunt je het afdekzeil ook gebruiken om de temperatuur op peil te houden. Een win-win situatie.

Welk afdekzeil kies jij?
We hebben verteld over een afdekzeil, maar wat is het nou eigenlijk? Een afdekzeil is een stuk stof waarmee je goederen als aanhangers kunt afdekken, maar ook tuinmeubels en dus zwembaden. De afdekzeilen fungeren als windbreker, houden vuil tegen en zijn waterafstotend. Met behulp van verschillende bevestigingsmaterialen, kun je het afdekzeil bevestigen. De bevestiging kan per functie anders zijn, omdat het bij de een iets op de plaats moet houden en bij de ander puur voor schaduw bijvoorbeeld moet zorgen.

Nettenshop
Wil je graag meer weten over een afdekzeil? Of weet je niet goed welk formaat je het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust een kijkje op de website van Nettenshop. Deze partij heeft aan ruim assortiment aan afdekzeilen, waardoor de maat die jij nodig hebt er zeker tussen zit. Als je een vraag hebt, beantwoorden de specialisten van Nettenshop heb graag!

 

https://www.nettenshop.nl/