Msign studio
Image default
Dienstverlening

Advocaat voor letselschade

In het geval van letselschade is het prettig om een advocaat te hebben die uw belangen behartigt. Een letselschade advocaat kan het papierwerk uit handen nemen en de schade voor u claimen bij de andere partij. Bij het berekenen van de kosten die worden geclaimd, wordt uitgegaan van kosten voor de geleden schade en kosten die u nog zult gaan maken als gevolg van het letsel. Een goede letselschade advocaat zet zich volledig in voor uw zaak en houdt hierbij rekening met uw situatie.

Van Dijk advocaten Den Haag

Een letselschade advocaat met ruimeervaring vindt u bij Van Dijk advocaten Den Haag. Thomas van Dijk is met zijn collega’s gevestigd in Zoetermeer. U kunt bij hem terecht met verschillende soorten letselschade. Van Dijk is gespecialiseerd in letselschade veroorzaakt in het verkeer, op de werkvloer of door een medische fout van een arts. Ook slachtoffers die een whiplash hebben opgelopen, kunnen rekenen op de juridische steun van Van Dijk advocaten. Deze gevallen worden niet altijd serieus genomen, omdat whiplash niet overal wordt erkend als een medische aandoening.

First party verzekering

Bij verkeersongevallen wordt aanspraak gemaakt op de WA verzekering van de veroorzaker van het ongeval. Er moet dan eerst worden vastgesteld wie er precies aansprakelijk is. In sommige gevallen is dit moeilijk om aan te tonen. Er gaat dan veel tijd zitten in het proces, waardoor het lang duurt voordat u als slachtoffer een schadevergoeding ontvangt. Een verzekering waarbij de schade direct bij de eigen verzekeraar geclaimd kan worden, zou hiervoor een oplossing kunnen zijn. Daarom wordt gekeken naar de mogelijkheden van een first party verzekering. Informatie hierover kunt u vinden op de website. Wilt u een zaak melden, dan kan dit ook online. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl