Msign studio
Vakantie

All Over Tours bezorgt je een onvergetelijk reis naar een verre bestemming

Wil je een onvergetelijke belevenis ervaren met een droomreis naar een verre bestemming? Kies voor All Over Tours, dat al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in droomreizen op maat naar Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific. Jouw wensen staan centraal. Je verblijft in kleinschalige accommodaties op authentieke locaties, ver weg van het massatoerisme. Je doet gedenkwaardige ervaringen op die in je geheugen worden gegrift.

Het neusje van de zalm van Kenia ontdekken

Heb je al eens aan een luxe rondreis door Kenia gedacht? Dan biedt All Over Tours je de kans van je leven. Je maakt kennis met het beste dat Kenia te bieden heeft tijdens een ontdekkingsreis per vliegtuig. Je geniet van de open vlaktes en het wild in de Chyulu Hills, je gaat op safari door het adembenemende landschap van Laikipia, je bewondert de migratie van wilde dieren in het natuurreservaat Masai Mara en je ontspant op de zandstranden aan de Keniaanse kust. Je kunt je eigen voorkeuren aangeven voor een reisvoorstel op maat.

Al sinds 1992 exclusieve droomreizen naar Afrika

All Over Tours verzorgt al sinds 1992 Afrika reizen op maat. Om een beeld te krijgen van de mooiste en meest exclusieve plekjes, kun je een kijkje nemen op onze website bij de voorbeeldreizen naar Zuid-Afrika, Zimbabwe, Botswana en Mozambique. Je ontdekt fascinerende culturen, je ontmoet vriendelijke mensen en je ziet ongerepte natuurlandschappen. Wil je een onafhankelijk reisadvies voor een maatreis naar Afrika, Azië of Oceanië? Bel op naar All Over Tours voor een afspraak bij je thuis of voor meer informatie: +317 13 31 90 34. Je kunt ons mailen of online een reisvoorstel aanvragen Je droomvakantie komt hiermee een stap dichterbij.
 

 

https://www.allovertours.nl/