Msign studio
Image default
Vakantie

Ga als alleenstaande ouder op vakantie met andere single ouders

Wil je als alleenstaande ouder een vakantie beleven om nooit meer te vergeten? Kies dan voor de single groepsreizen van One2gethertravel! Deze reisorganisatie biedt verschillende groepsreizen aan voor de single, waaronder ook reizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Als alleenstaande ouder is het niet altijd makkelijk om op vakantie te gaan met de kinderen. Het kost veel geld, maar praktisch is het ook moeilijk. Je moet namelijk helemaal alleen voor de kinderen zorgen. Zij doen niets liever dan de hele dag spelen en ravotten; jij wilt daarentegen liever genieten van een koel drankje en een goed boek. Daarom bieden de groepsreizen van deze organisatie een uitkomst.

Beleef een zorgeloze vakantie met je kinderen als alleenstaande ouder

Als je als alleenstaande ouder kiest voor een vakantie van One2gethertravel, geniet je van een professionele reisbegeleiding. De begeleider regelt alles en is er 24/7 voor je. Jij kunt ongedwongen genieten van je vakantie terwijl je kinderen spelen met de kinderen van de andere leden van de groep. Hoewel niets verplicht is, regelt de organisatie verschillende excursies voor de ouders en de kinderen. Zo beleef je als single ouder altijd een leuke tijd. Naar welke bestemming wil jij op vakantie als alleenstaande? Kies je voor een reis naar de sneeuw of net naar de zon? Bij deze reisspecialist heb je veel keuze. Zo bepaal je helemaal zelf hoe je vakantie met de kinderen er uit ziet.

Boek je groepsreis voor singles

One2gethertravel biedt groepsreizen aan voor de single in verschillende leeftijdscategorieën, met of zonder kinderen. Ben je als single 50-plusser op zoek naar leuke groepsreizen met leeftijdsgenoten? Ook dan vind je zeker de perfecte reis bij deze organisatie! Bij deze groepsreizen beleef je als single samen met ongeveer 20 anderen een leuke tijd. Bekijk snel de mogelijke bestemmingen en boek meteen jouw singelgroepsreis!