Msign studio
Vakantie

Behoefte aan een paar dagen pure ontspanning?

Wilt u er even tussenuit om heerlijk te ontspannen? U hoeft hiervoor niet naar het buitenland, dit kan dichterbij huis dan u denkt. Ons eigen land beschikt over talloze mogelijkheden voor een paar dagen weg. Een van de favoriete én meest veelzijdige locaties is de Veluwe. Hier kunt u in een paar dagen écht helemaal ontspannen en uitrusten. De vele hectare aan prachtige en uitgestrekte natuur dragen bij aan het authentieke karakter van het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Boekt u een paar dagen weg naar de Veluwe? Dan komt u gegarandeerd met een uitgeruste en opgeschoonde mind terug.

Natuurlijk genieten

Wilt u gedurende uw verblijf in alle luxe van de natuur genieten? Wat dacht u van een mooie plek, midden op de Veluwe, al grenzend aan een bos? Een ideale plek om te wandelen, fietsen of zelfs om te paardrijden. Voor een zeer luxe verblijf kiest u uit 5 soorten suites die van alle luxe gemakken zijn voorzien. Daarnaast heeft u keuze uit 9 soorten kamers, 2 soorten familiekamers en een landhuis voor 30 personen. Naast een ruim kameraanbod biedt dit luxe Van der Valk hotel op de Veluwe ook verfijnde culinaire opties. De fijnproevers kunnen terecht bij ‘Huisje James’, het idyllische landhuisje waar heerlijke klassieke gerechten met verfijnde wijnen gecombineerd worden.

Natuurlijk ontspannen

Wilt u niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk bijkomen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een weekendje wellness bij Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel, waarbij u heerlijk in de watten wordt gelegd. Hier geniet u een tijdens uw verblijf van sauna’s, Turkse stoombaden, voetbaden, douches en nog meer. Trakteer uw huid bovendien op een heerlijke behandeling van het gerenommeerde merk Guinot. Dit merk staat wereldwijd bekend vanwege haar voorlopende technieken op het gebied van anti-aging. De producten zijn bovendien proefdiervrij en vrij van parabenen. Dat betekent goed voor u én goed voor het milieu.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om te overnachten op de Veluwe? Bezoek dan www. vandervalkapeldoorn .nl voor meer informatie.