Msign studio
Dienstverlening

Bent u al klant bij IJzerwarenwinkel.org?

Op het gebied van taatsscharnier & taatsdeur systemen kunt u bij de IJzerwarenwinkel terecht voor twee uitstekende series die de naam van de betreffende fabrikant dragen: Argenta Pivotica en Frits Jurgens. Is dit een eerste kennismaking met deze namen? Dan schetsen we speciaal voor u hierbij de voor- en nadelen van beide procedés.

Voor beide lijnen geldt dat het niet nodig is om gaten is uw vloer te maken. Of het nu om stalen of om houten deuren gaat, beide labels zullen hun dienst bewijzen. Tevens geldt in beide gevallen dat de scharnieren in de taatsdeur weggewerkt worden.

De Argenta Pivotica onderscheidt zich door een zeer compacte uitvoering wat gunstig uitpakt in het geval van een stalen deur. Dit systeem heeft in alle gevallen een vaste plek op de deur. Frits Jurgens prijzen we met name als er sprake is van taatsdeuren met een gewicht van meer dan 100 kilogram.

De taatsscharnieren zijn overal op de deur te plaatsen. Wat de voetplaat betreft, die wordt verlijmd op de vloer bij Frits Jurgens en vastgeschroefd of gelijmd bij Argenta Pivotica. De taats van de Argenta serie zijn standaard voorzien van demping. Bij Fris Jurgens zijn alleen de taats van system 4 uitgerust met demping.

Rails voor schuifdeur

De IJzerwarenwinkel is expert als het om schuifdeurrails gaat. Ieder afzonderlijk systeem voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen als:

  • compacte en sterke vormgeving;
  • geruisloze loopeigenschappen;
  • rechtlijnige loopeigenschappen;
  • een uitstekende extra laag die beschermt tegen extreme weersomstandigheden en andere mogelijke invloeden van buitenaf.

Welk schuifdeurrailsysteem in uw situatie aan te bevelen is, hangt van een aantal zaken af. Zo zijn er schuifdeurrails voor binnendeuren, buitendeuren en voor meubels en kastdeuren. Zoekt u een specifieke rails die u in de online shop van de IJzerwarenwinkel niet aantreft? Laat het de klantenservice weten! We nemen de tijd om uitgebreid met u te overleggen en tot de best mogelijke oplossing te komen.

https://www.ijzerwarenwinkel.org/